miercuri, 5 februarie 2014

Review Lapte Demachiant Hranitor Giordani Gold

Buna dragele mele.
Mi-am cumparat acest demachiat acum ceva vreme, insa am vrut sa il testez suficient de bine pentru a  va putea da detalii clare despre el.

Este vorba despre Laptele demachiant hranitor din gama Giordani Gold de la Oriflame. Fiind beauty blogger si lucrand cu produsele Oriflame, intotdeauna imi cumpar produsele noi care stiu ca le pot folosi.

      Am folosit pana acum tot felul de demachiante - lotiuni, solutii micelare, geluri, demachiante bifazice, servetele demachiante etc si am ajuns la o concluzie eu am nevoie de 4 tipuri de demachiante. Da 4.
Servetele demachiante pentru cand nu am prea multa rabdare sa imi dau jos machiajul cu demachiant si discheta + sunt foarte utile si usoare cand merg in calatorii.
Lotiune demachianta hranitoare cand tenul este putin uscat
Lotiune demachianta care sa indeparteze machiajul rezistent la apa, pentru ca nu imi irita deloc ochii iar rimelul este dizolvat in cateva secunde.
Si o Solutie micelara cand am muuult machiaj pe fata.

aaaa si inca ceva, eu intotdeauna dupa  demachiere ma spal cu un gel de spalat. Oricat de bun ar fi un demachiant reziduuri tot raman in pori, iar tenul meu gras nu isi permite luxul de a avea porii incarcati, iar apa curata si mai bine:)

Chiar daca eu am 4 optiuni nu inseamna ca trebuie toata lumea sa aibe acasa 4 demachiante. Totul depinde de voi, de tenul vostru si de...obsesia de ingrijire:)

Swatch: Lotiunea are o textura cremoasa, foarte fina care parca se topeste pe ten. Indeparteaza foarte bine machiajul si nu irita deloc ochii.

Ingrediente:
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CARBOMER, PARFUM, XANTHAN GUM, CYMBIDIUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, COPPER ASPARTATE, MAGNESIUM ASPARTATE, MANGANESE ASPARTATE, ZINC ASPARTATE, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN

Contine extract de orhidee - fiind un puternic antioxidant care hidrateaza pielea si o protejeaza impotriva semnelor de imbatranire.

Specia  Cymbidium grandiflorum
Costa 35 de ron pret standard si in jur de 20-25 ron la oferta.

Voi l-ati incercat?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:
70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere
                    Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

4 comentarii :

  1. Este super acum il folosesc mai mult de o luna si sunt f multumita!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am acest demachiat si nici un alt demachiant oriflame dar cred ca voi incerca curand unul

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am folosit dar e tentant :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti recomand sapunul cu sulf pentru tenul gras, eu il am normal cu tendinte de ingrasare si ma spal cam o data pe zi cu el si dupa mine face treaba buna. te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related