vineri, 10 ianuarie 2014

Video Prima impresie: Fond de ten Perfect Fusion Oriflame

Cand vine vorba despre fonduri de ten, pot sa spun ca niciodata nu am prea multe. Mereu vreau altceva de la fondul de ten, si mi-l schimb bineinteles in functie de eveniment si sezon. Iarna imi place sa folosesc un fond de ten mai emolient, mai hidratant in loc de unul foarte pudrat si care usuca fata.

Cand am vazut ca va aparea un fond de ten nou de la Oriflame am avut mari asteptari de la el, mai ales cand i-am citit numele. Perfect Fusion. Fiindca in Rusia si in Ucraina au un alt calendar de publicare a cataloagelor si o piata mult mai mare decat in restul Europei sau oriunde altundeva in lume, ei au avut accest fond de ten la vanzare inca din decembrie 2013. Si eu, curioasa sa caut review-uri am descoperit unul singur si acela negativ. Am ramas putin dezamagita si intrigata. Totusi, optimista din fire am asteptat cu nerabdare sa primesc esantioanele in avansa ca pot spune si eu ceva despre el. Ei, eu nu impartasesc aceeasi parere cu cu doamna rusoaica. Pot sa spun ca, pentru mine, este cel mai bun fond de ten de la Oriflame.
Pe locul doi ar fi Everlasting, care deasemenea se potriveste tenului meu, iar pe locul 3 ar fi fondul de ten matifiant si bb cream-ul. Atat.

Sa va spun de ce imi place:

            


Beneficii:
  • Contine complexul HydraFix care contribuie la mentinerea unei stari de confort la nivelul pielii, nu incarca deloc tenul, nu ofera deloc un efect de masca
  • acopera imperfectiunile, are o acoperire medie spre mare
  • Puteti obtine o acoperire mare daca reaplicati fondul de ten sau daca folositi o pensula plata. Fiind plata si deasa, ea foloseste mai mult produs si nu il misca cum face F80.
  • permite pielii sa respire
  • factor de protectie 25
  • Il gasiti in catalog la pretul de 24 de ron, si puteti beneficia de reducere de pana la 40% daca aveti cont aici.

Cei de la Oriflame au facut un sondaj cu urmatoarele rezultate:

-89% dintre femei au afirmat ca nu simt fondul de ten pe fata
-După două săptămâni de utilizare, pielea este mai hidratată şi mai îngrijită.

*Testarea consumatorilor, eşantion format din 334 femei

Ambalajul este dragut. Vine ambalat intr-o cutie. Recipientul din sticla cu sistem de pompita care se blocheaza prin rotire. Acest sistem este des intalnit la fondurile/ cremele care nu au capac. Ar fi bine sa fie la toate, mai ales ca se mai pierd capacele..:))


Imi place sa il aplic cu:

Pensula F80 de la Sigma 
Pensula deasa si ascutita de pe ebay
Pensula plata pentru fond de ten de la Oriflame 
Burete
Pentru mine, recipientul din sticla este obligatoriu, atat pentru fond de ten cat si pentru creme. Se pastreaza formula si ingredientele mult mult mai bine decat intr-un recipient de plastic....

O poza inainte si dupa (unde nu am pudra deloc pe ten. in partea voastra stanga am lumina naturala si in partea voastra dreapta lumina artificiala. De aceea se vede o parte mai mata si una mai luminoasa)
Se poate observa si ca mi-a acoperit venele de la incheietura: Nuanta Ivory

Ce spuneti? Va tenteaza?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:
70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere


Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!




21 de comentarii :

  1. mie imi place.. arata bine si chiar as fi tentata sa il cumpar.. :D dar ma mai gandesc,.. pentru ca am dat deja comanda la MUA de doua fdt.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant fond de ten, imi place cum se vede :)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://irecommend.ru/content/tonalnaya-osnova-oriflame-bezuprechnaya-kozha-perfect-fusion-foundation

    RăspundețiȘtergere
  4. Uimitor cat de bine acopera! Deocamdata il am pe Everlasting, dar dupa ce il consum o sa-mi iau Perfect Fusion. Am inteles bine ca acest fdt este mai emolient, deci potrivit pentru sezonul rece ? Vara am si eu nevoie de unul matifiant. Oricum pana la vara mai este :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da draga mea Claudia, e potrivit pentru sezonul rece si sunt curioasa cum se descurca si vara. pup

      Ștergere
  5. De abia astept sa ajunga si al meu. Mi-am luat alta nuanta, natural beige, sper sa nu fie prea inchis. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru mine e inchis acum natural beige, dar poate tie iti va fi bun:*

      Ștergere
  6. Imi place ambalajul fondului de ten si imi place de tine si de felul in care vorbesti!
    Cat despre produsul in sine nu pot spune ca sunt foarte incantata si ca il locul lui as prefera Creamul de la Elmiplant care tine mai mult de 4 ore pe fata fara a ingrasa pielea si care are tot o aceprerire medie spre mica. Preturile cred ca sunt aproapiate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc frumos:* acesta nu ingrasa fata, eu am tenul gras si are acoperire medie spre mare:* incearca o mostra sa vezi. te pup

      Ștergere
  7. Esti superba, stii asta nu ? Si nu, nu incerc sa ma dau pe langa tine :)) Imi place mult fondul asta de ten si sper sa il adaug si eu la colectie cat mai curand. Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. super review! ai putea pune lista cu ingrediente? sau crezi ca ar fi potrivit si pentru un ten sensibil acneic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLYL METHICONE, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, STEARIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALUMINUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PARFUM, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, SILICA, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

      aici sunt ingredientele. eu zic ca este potrivit. poti comanda o mostra intai sa vezi reactia pielii tale! te pup

      Ștergere
  11. Poti te rog sa-mi spui cum este si vara? Eu caut un fond de ten mai mat, acesta cum este? Sper sa imi raspunzi deoarece mi s-a luat sa iau toate fondurile de ten si sa nu le folosesc.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related