duminică, 15 decembrie 2013

Video: Lorena va raspunde la intrebari

Buna

Va intrebam aici daca doriti sa imi adresati intrebari, deoarece doream sa filmez un video in care sa va raspund la toate. Primesc adesea, pe langa comentarii aduse clipurilor postate in ziua respectiva si o multime de intrebari, iar acum cu noua modificare a comentariilor YouTube nu mai pot sa va raspund la cele vechi.  Va multumesc pentru intrebarile adresate, azi a venit momentul sa va arat si raspunsurile:

          

Va pup,
L.



4 comentarii :

  1. si eu cantam cand eram mai mica.. si avea spectacole.. :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca accepti si criticile constructive...te rog mult, nu mai repeta de 1 milion de ori "cu siguranta" si "insa"! Pentru un om cu facultate, ar trebui sa ai un vocabular mai vast. In afara de asta, faci cam multe greseli de exprimare, iar eu consider ca, din respect pentru cei ce te citesc si-ti acceseaza clipurile, e nevoie sa fii atenta la toate detaliile astea! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Maria, accept criticile constructive, dupa cum am mentionat si in clip.Ce greseli de exprimare consideri ca am facut?!? Daca am facut, imi cer scuze pe aceasta cale, din respect pentru cei ce ma citesc. Nu cred ca am facut nicio greseala de exprimare, dar daca poti sa imi dai un exemplu, as aprecia. Iar "cu siguranta" si "insa" poti sa le consideri ticuri de exprimare, asa cum are toata lumea. Ma mir cum de nu ai observat de cate ori am folosit cuvantul "deoarece" .

      Ștergere

Related Posts

”related