marți, 17 decembrie 2013

Review Colectia Giordani Gold Opulent Night by Oriflame

Buna tuturor!

Un sezon festiv, cere review-uri si produse festive, de sarbatoare care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Azi am sa va vorbesc despre noua gama Editie limitata de sarbatori de la Giordani Gold, gama de Lux de la Oriflame care nu isi tradeaza numele nici de aceasta data.

Opulent Night Collection este o gama eleganta, care cuprinde 3 nuante de ruj de buze si perle iluminatoare.

Ambalajul auriu este nelipsit si de aceasta data, insa acum are un model arabesc pe mijlocul cutiei, specific acestei coletii.

Modelul este imprimat si pe ambalajul rujurilor si al perlelor, nu doar pe cutii.


Rujul, nuanta 27114 Crystalline Maroon, este un ruj sheer, adica mai limpede. Cum? 
Este un ruj cremos, satinat, fiind infuzat cu pudra de safir alb ( v-am spus eu ca nu se dezmint) pe care o puteti observa in poza.

Rujul este perfect pentru aceasta perioada a anului, continand vitamina E si uleiuri nutritive care netezesc si hidrateaza buzele, nefiind nevoie sa mai apelati la un balsam de buze.

Desi denumirea il face maro, eu zic ca nu i se potriveste numele, mai ales ca m-ar fi indus in eroare, nu cumpar rujuri maro...Oricum este mai mult un rosu inchis cu subtonuri calde de roz si bordo.

Are 4 gr, o catitate foarte buna de produs, si costa 25 de ron la pret redus. Il puteti cumpara daca sunteti client direct, cu reducere.
Pe mana se vede intr-un  fel, pe buze in alt fel. Daca nu sunteti adepta rujurilor hidratante acest ruj nu vi se v-a potrivi.

Perlele...ah, perlele! Cine nu a incercat macar o data in viata perlele Giordani? Cine? Acestea, Opulent Night sunt mult mai frumoase si mai eficiente decat cele iluminante care nu sunt editie limitata...O fi pudra de Safir alb de vina? Cu siguranta...

Confera piele luminozitate, iar cei de la Oriflame au scris pe site ca se pot folosi pe toata fata...aici ii contrazic putin, deoarece perlele iluminante au ca scop iluminarea trasaturilor unde cade natural lumina, si nu cred ca vrea nimeni sa arate ca scos de la sauna...
In concluzie, le folosesc doar deasupra pometelui.
swatch:

Ce parere aveti? Sunt destul de festive?

Va pup,
L.








5 comentarii :

  1. ce faine sunt,ador rujul :*
    If you want, we can follow each other on Bloglovin, let me know and I follow you back!http://myabeschieri.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  2. Perlele sunt superbe, dar nici nuanţa rujuleţului nu-i deloc mai prejos! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cele mai festive.
    Le ador!
    sa le folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related