luni, 16 decembrie 2013

InstaLife

Buna tuturor!

Iata saptamana mea in imagini. A fost mai linistita decat precedenta, insa mie mi-a placut. Imi place sa ma plimb cu treaba in alte orase si sa fiu pe drumuri, insa iubesc si sa stau intr-un singur loc:))

Mi-am cumparat din oradea sclipici nou, folie aurie pe care o vanez de mult si cristale pentru unghii si machiaj, acestea din urma de pe aliexpres.

Mi s-a facut pofta pe rodie si am mancat-o cu multa pofta dupa ce m-am chinuit putin sa o desfac. Am uitat de decojirea in apa, insa Diana de la Art Living mi-a adus aminte, prin tutorialul ei pe care il puteti vedea aici, ca sa nu va stropiti bucataria:)))

Vreau sa va arat cum arata, intr-adevar o inima sfasiata, facuta bucatele....:)) de nimeni alta decat Coco. Care a facut inevitabilul....a dat jos bradul de Craciun si s-a spart una din cele 3 inimioare de sticla. Am pus o tona de portocale la baza bradului si nu s-a mai catarat.

Am filmat tutorialul pentru un machiaj festiv smokey. Il puteti vedea aici.

Am primit cateva bijoux-uri frumoase de la rings and tings.:)

Duminica a fost o zi intr-adevar binecuvantata. Am primit primul cadou de Craciun din familia Oriflame. 

Asa arata frumuseata, putin desfacuta. O valiza profesionala pentru make-up artisti de la Oriflame! Are si lumini, si picioare, pentru a fi inalta si roti, pentru a fi purtata mai usor. Nu am cuvinte sa va descriu cat de fericita sunt!! Multumesc !! 

Cam asa a fost saptamana mea!

A voastra?

Va pup
L.



3 comentarii :

  1. cred ca ai avut o saptamana minunata.. :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa ,iar valiza chiar este pretioasa te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce campanie oriflame este valiza? Cum as putea sa o achizitionez? Multumesc mult!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related