joi, 12 septembrie 2013

Review: Produse Magiq.ro

Buna dragele mele!

Am avut placerea sa testez produse noi pentru mine, primite spre testare de catre Magiq.ro . Chiar daca a trecut vara, un creion de ochi rezistent la apa este o necesitate! Un ruj rosu nu se va demoda niciodata si..cand nu stiti ce sa purtati, incercati rosu, sigur nu veti da gres! Pudra fixeaza orice machiaj si il mentine intact intreaga zi.
Pudra si creionul sunt marca Pierre Rene iar rujul Miyo.
Cosmeticele Pierre René sunt hipoalergenice si bazate pe extracte din plante cu proprietati revitalizante. Toate sunt produse in U.E. si nu sunt testate pe animale! YeeY.
MIYO este acronimul pentru My Identity Youthfully Original, deasemenea sunt produse in U.E. iar fardurile din aceasta gama arata foarte bine si sunt foarte pigmentate! Tyana are cateva si arata minunat!

Imi place ambalajul, foarte usor de folosit.

Creionul este moale, foarte pigmentat si intr-adevar rezistent la apa. Are particule argintii metalice, perfect pentru o seara in oras si un machiaj rezistent intreaga noapte!
Il gasiti aici la pretul de 24 ron.
Culori metalizate mai gasiti inca 3 si mate deasemenea in 4 nuante.
Swatch cu blitz si fara:

Rujul este preferatul meu! Pe langa ca miroase foarte bine ( a caramel mi se pare) are si o textura foarte fina, hidratanta si este foarte pigmentata. Contine vitaminele E si C si filtre UV. 
Il gasiti aici la pretul de 20 ron.
Disponibil in 8 nuante
Sincer, mi se pare un ruj foarte rezistent! La mine a tinut vreo 3 ore, si am mancat si chiar si asa mai aveam pigment. Sunt impresionata! Dar eu zic sa nu ma credeti pe cuvant ci sa il testati si voi! 
Gramaj : 5 g, ceea ce e foarte bine pentru un ruj

Swatch-uri in diferite lumini:


 Pudra Smooth&Soft Transparent vine impreuna cu un aplicator util din burete. Eu am nuanta nuanta 03 Transparent. Are acoperire medie si nu incarca tenul.
O gasiti aici la pretul de 26 ron.
Swatch: 

Cred ca si rujul e rezistent la apa:)) se poate observa inca pigmentul rujului. Creionul pana a doua zi nu s-a sters de pe mana....

Produsele pot fi comandate direct de pe site, telefonic sau email. Puteti opta pentru livrare prin posta romana sau curier.

Ce parere aveti? Eu cu siguranta am sa mai incerc produsele de pe Magiq.ro.

Va pup,
L.












14 comentarii :

  1. imi place foarte mult cum arata rujul..ma cam tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere.



    http://darkflayer.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata excelent!
    Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos este rujul! Si cred ca tie ti se potriveste perfect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu testez rujul si creionul :) Arata bine,bine :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related