luni, 8 iulie 2013

Cum trisez eu bronzul

Foarte rar am intalnit o fata care sa imi spuna ca nu ii place sa se bronzeze. Cred ca daca va incerca vreodata un autobronzant cu siguranta nu l-ar mai lasa!
Asa am fost eu. Preferam bronzul natural, si doar ala. Avand in vedere ca nu prea am timp sa stau la soare prefer sa fentez timpul si sa ma bronzez direct acasa, rapid si sanatos.
Anul trecut mi-am cumparat un autobronzant de la Oriflame spray. Apoi mi-am cumparat si crema pentru fata si gat. Anul acesta au aparut si doua produse noi: o crema pentru intensificarea bronzului cu particule sclipitoare si exfoliantul aferent.
Rasfoiti catalogul AICI


Spray-ul nu are culoare, se intinde foarte usor si repede. Eu il intind cu mana. Din cate am observat bronzul se vede mai repede in functie de culoarea pielii. De exemplu, eu ma fac cu spray seara si pana dimineata sunt creola. L-am aplicat si de dimineata insa rezultate am vazut doar seara. Dar o prietena de a mea care are tenul mai inchis s-a facut ziua, si mi-a spus ca in 2-3 ore pe ea deja s-a vazut.
Si da, nu imi raman pete deloc. Rezista 5 zile.
spray 150 ml, pret aproximativ 25 ron la oferta aici.

Crema pentru fata, nu o foloses pe fata ci pe gat, umeri si decolteu pentru ca nu doresc sa imi incarc tenul. Am fonduri mai inchise de ten care sa se potriveasca cu restul corpului:)
75 ml, pret aproximativ 20 ron la oferta aici.

Swatch: 
Textura este super cremoasa, se intinde usor, se absoarbe repede si are culoare cafenie.

Gama noua Silk Beauty Sun Glow  a aparul recent la Oriflame si are 2 produse: un exfoliant si o lotiune pentru intensificarea bronzului.
Exoliantul: nu este atat de eficient ca si cel cu lapte si miere, dar este bun. Se recomanda ca inainte de un autobronzant sa se exfolieze pielea pentru ca lotiunea sa fie si mai eficienta. 
Miroase putin puternic dar nu ma deranjeaza prea tare.
pret aproximativ 17 ron aici.
Swatch:
Lotiunea: Este albicioasa dar nu grasa, cu pigmenti iluminatori si nu sclipici. Este frumoasa, dar de la aceasta sa nu va asteptati peste noapte la bronz puternic, rezultate se vad abia peste 2 zile,
La fel, nu raman pete. 
pret aproximativ 20 ron redus aici. 

Voi folositi? Daca da, ce produse?

Va pup,
L.

Vizitati-ma si pe FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP


19 comentarii :

  1. Am incercat lotiunea care a aparut anul acesta si mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu folosesc, dar mă tentează ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc autobronzantul de la Alverde si sunt foarte multumita de el :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimele doua produse ma tenteaza cam tare, nici nu stiu de cand nu am mai rasfoit un catalog! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca au aparut o multime de produse noi. poti vedea catalogul aici: www.lori-flame.ro/cataloage :*

      Ștergere
  5. Vai ce ma tenteaza lotiunea aceea iluminatoare si autobronzantul pentru corp! Cred ca o sa iau ca sa am si pentru la iarna pentru ca mereu iarna nu gasesc in magazine autobronzant. Culoarea cum e? mi-e frica sa nu ies prea neagra din prima, am mai patit-o o data de a trebuit sa ma frec cu zeama de lamaie sa iasa..
    The Unseen Life Blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde, ce pigment ai tu? eu de exemplu sunt cam alba si a doua zi sunt brnzata, dar nu neagra...nici la a doua aplicare nu iese urat ca dupa 5 sedinte de solar:))) daca vrei sa stergi bronzul fara durere, incearca apa oxigenata:d sterge orice urma de autobronzant:d

      Ștergere
    2. si eu sunt alba ca laptele si se vede orice urma, mai ales daca iese o culoare inchisa din prima. Solar nu am incercat niciodata ca tin la sanatate :)) Multumesc pentru sfatul cu apa oxigenata, nu stiam, suna mai simplu decat sa stau la inmuiat cu orele si sa ma frec cu zeama de lamaie :D

      Ștergere
  6. si eu trisez, sunt experta. nu am folosit oriflame.puppp

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat dar de mult ma tenteaza asemenea produse. Trebuie sa le incerc si eu, dar nu stiu cand si cum:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am incercat pana acum niciun produs pentru bronzare rapida dar ma tenteaza autobronzantul St Moriz insa mi se pare cam scump pe site-urile noastre

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu trisam in trecut, pot spune ca exageram...;))
    Apoi m-am plictisit iar acum ma tenteaza sa incep din nou. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu folosesc autobronzante , chiar daca am pielea mai inchisa la culoare si stau in weekenduri pe plaja...numai sub umbrela imi place si ma prinde doar cand ma balacesc !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related