miercuri, 19 iunie 2013

Parfum Oriflame Getaway

Buna dragelor!

Am o obsesie pentru parfumuri, stiu:) Dar este cea mai parfumata obsesie si cea mai placuta. Un parfum iti poate schimba starea de spirit instantaneu si te poate face sa te simti oricine doresti tu!! 
Mi-am cumparat aceasta apa de toatela de la Oriflame in campania trecuta cand a fost lansata. Trebuie sa recunosc ca prima data am vazut-o pe Instagram, direct din fabrica si am fost extrem de curioasa. Anul acesta cei de la Oriflame s-au intrecut in lansari de produse noi, ceea ce e un lucru bun. 


L-am cumparat in primul rand pentru ca mi-a atras atentia pagina parfumata din catalog si in al doilea rand dimensiunea lui, numai buna de carat in geanta in aceasta vara.
Acum stau cu el in mina si il miros continuu si nu stiu cu ce sa incep sa vi-l descriu. Miroase  putin floral, putin citric dar si piperul roz se simte:) Dar oricum, un parfum elegant numai bun pentru serile de vara:)

Persitenta: 2-4 ore.

Nu stiu daca voi mai apuca sa il recumpra deoarece face parte din colectia de vara, deci daca inca nu l-ati achizitionat, merita macar sa il testati:)

Pret 40 ron standard, 27 ron cu reducere catalog. Pe langa asta mai puteti beneficia si de alte reduceri:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

>600 lei = 40% reducere




Ce spuneti? L-ati incerca?

Va pup,
L.

Un comentariu :

Related Posts

”related