vineri, 22 martie 2013

Fluid matifiant Optimals Matte touch

Buna tuturor,
Azi am sa va vorbesc despre un produs pe care il incerc de ceva timp si probabil l-ati vazut intr-un haul. Este al treilea primer al meu si doilea pentru diminuarea porilor, primul l-ati vazut aici
Face parte din gama Matte Touch pentru tenul gras Optimals de la Oriflame
Sa stiti ca am observat o diferenta in comportarea fondului de ten pe fata atunci cand are sau nu baza de machiaj. Intr-adevar rezistenta fondului de ten este prelungita daca are dedesubt o baza de machiaj buna care nu lasa fondul de ten sa se intinda sau sa intre in liniile fine ale tenului. Deasemenea va recomand sa va achizitionati o baza in functie de necesitatile tenului vostru : normal, uscat sau gras. 

Contine extras din scoarta de salcie pentru reducerea porilor si micro bureti pentru matifiere. Pentru mine functioneaza mai bine pe matifiere decat pe micirea porilor. Cel cu Ecollagen de mai sus facea asta.
Textura fluidului este una lejera, se absoarbe foarte usor in piele.
Ambalajul este unul rezistent, din sticla mata, cu pompita, ceea ce avantajeaza dozajul. L-am scapat pe parchet si nu s-a spart:)

Gramaj : 30 ml
Pret: 35 ron standard, aproximativ 22 ron la reducere, oricum foarte accesibil si isi merita banii.
Cod: 23687
Swatch:
Ingrediente:
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ALCOHOL DENAT., DISTARCH PHOSPHATE, GLYCERIN, NYLON-12, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, HYDOXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, SQUALANE, PARFUM, SALICYLIC ACID, METHYLPARABEN, POLYSORBATE 60, PROPYLPARABEN, SALIX NIGRA, ETHYLPARABEN, BETULA ALBA BARK EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM C8-16 ISOALKYLSUCCINYL LACTOGLOBULIN SULFONATE


Imi place mult motto-ul gamei Optimals :
Ce spuneti? L-ati incerca? Eu am sa il recumpar, mai am jumatate momentan.
Va pup,
L.

Vizitati-ma si pe FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP

5 comentarii :

Related Posts

”related