joi, 31 ianuarie 2013

Review & Swatch More by Demi Make-up Pallete

Paleta vine intr-un ambalaj metalic auriu, sigilata, depusa intr-un saculet din catifea neagra, ambele depozitate in cutia alp perlat cu auriu. Glam!
Contine 4 farduri de pleoape, 2 luciuri de buze, un blush si un iluminator crema.
Fardurile nu au niciun miros, nici luciurile de buze(sau gust). Swatchuri si parerile mele le gasiti mai jos sub fiecare poza!
Costa 86.99 lei la reducere ( e ok pretul avand in vedere ce ofera) + o puteti cumpara la reducere daca doriti completand un simplu formular.



Paleta vine acoperita cu un plastic care tine si pensulele, si chiar daca o porti peste tot o apara de bacterii.



Pensulele sunt 3 la numar. Un aplicator clasic cu 2 buretei, una pentru buze din par sintetic, si una pentru blush din par naturali. Totusi, e mult prea mica pentru blush, deci am sa o folosesc pentru blending, caci e perfecta ca si dimensiune!

Primele doua nuante: o pruna perlata ( nuanta imi place, insa este putin prafos si am ramas cu el si pe obraz) si un ivory perlat. ( nu e prafos)- arata bine ca si highlight sub spranceana si in coltul intern;)

Mov maroniu si mov puternic, sunt preferatele mele, nu sunt prafoase, se intind bine pe pleoapa, sunt cremoase.

De iluminator mi-a fost cel mai frica, sincer...pe tenul meu nu prea se potrivesc produse crema, insa acesta e foarte subtire, se intinde uniform, nu raman urme, deci am ramas placut impresionata de el. 
Blushul este un rozaliu deschis, fara particule stralucitoare, se intinde uniform, putin prafos cred ca mai am nuanta aceasta, deci nu este ceva deosebit.

Luciurile imi plac, rozul de sus este pigmentat, cel de jos este diafan, iar particulele aurii creaza iluzia de marire a buzelor, ceea ce e super. Nu au niciun gust, miros si nu sunt grele sau gretoase ca alte luciuri de buze! Imi plac!
Per total imi place si o recomand! Tie iti place?? 

Va pup,
L.


9 comentarii :

Related Posts

”related