sâmbătă, 27 octombrie 2012

Review Studio Fix Fluid by MAC

Buna dragele mele!

Stiu ca multe ati asteptat acest review, insa a trebuit sa folosesc foarte des acest produs pana sa scriu despre el nu ca nu mi-ar fi placut din prima, insa am vrut sa testez daca intr-adevar este precum laudele sale. 
Eu l-am achizitionat din Viena, sincer nu mai stiu exact cat a costat parca 23 de euro, chiar nu mai tin minte. 
Recipientul este din stica si nu vine cu pompita, eu mi-am cumparat-o ca sa imi fie mai usor, si a costat 4 euro. 
In Romania gasiti produsele MAC doar in Bucuresti, insa daca doriti sa comandati online cautati cu foarte mare atentie sa nu cumparati produse contrafacute! De aceea eu am preferat sa astept si sa imi cumpar din magazin.

Dozeaza perfect nu am probleme cu ea plus ca peste pompita mai vine un capac foarte dragut care nu permite oxidarea produsului in pompa si daca il transport in geanta nu se murdareste nimic!




Este un fond de ten cu acoperire mare, finish pudrat care se intinde perfect pe ten. 
Eu il prefer pentru seara deoarece are o acoperire mare si desi nu incarca fata, ziua imi place sa am un fond de ten mai usor. 
Nu il fixez cu pudra decat cand este necesar, putin pe frunte si pometi cand simt ca lucesc partile respective.
Avand un ten gras, am fost sfauita de catre make-up artista din magazin sa imi cumpar studio fix (nu ca nu m-as fi documentat de acasa:P) 
Eu am nuanta NW20.




Eu cred ca am facut o alegere buna, iar un fond de ten profesionist trebuie sa se gaseasca in geanta oricarei domnisoare care iubeste machiajul!
Nu am ce sa ii reprosez in afara de faptul ca nu prea rezista la transfer. Trebuie sa am foarte mare grija cand ma imbrac/dezbrac sa nu imi batez hainele. Pe telefon se observa urme, insa nu e atat de grav. 
Pe mine nu ma deranjeaza foarte tare acesta fapt, ma bucur ca mi se potriveste!
Un plus este faptul ca are factor de protectie 12!



Voi l-ati folosit?

Sper ca v-a fost util acest articol si astept parerile voastre!

Va pup,
L.





7 comentarii :

  1. Nu l-am folosit pana acum dar pare super, extra, mega. :)
    Ii voi scrie lui Mos Craciun. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am şi eu un fond de ten care lasă un finish asemănător cu acesta de la MAC şi e şi mai ieftin( cam 10-15 euro)..Îl cumpăr din Slovacia, păcat că nu se găseşte şi în România.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte bun.Cred ca merita investitia, dar cum nu se gaseste in Timisoara, mai greu pentru mine :P
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest fond de ten l-am cumparat ieri, este cel mai prost fond de ten ever in raport calitate-pret.Am nuanta nc25, arati ca si cum ai fii moarta si nu ti-a spus nimeni:))), plus ca "marea acoperire" pe care majoritatea o mentioneaza este o mare vrajeala.Nu se compara cu loreal infaillible , acesta din urma fiind mult mai bun.Sfatul meu: stati deoparte si nu va cheltuiti banii aiurea.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related