miercuri, 2 mai 2012

Ce ochelari de soare vi se potrivesc?

Buna fetelor!


A venit vara si ne scoatem toooti ochelarii de soare la purtare pentru fiecare tinuta in parte! Eu de abia astept. M-am gandit sa va arat ce ochelari sunt potriviti formei fetei voastre ca sa stiti ce sa alegeti cand mergeti la shopping. 
Haideti sa incepem!


1. Fata ovala:


Ei, aici va puteti considera norocoase, deoarece vi se potrivesc toate tipurile de ochelari, este foarte bine echilibrata!



2. Fata rotunda:

Daca ai o astfel de fata evita ochelarii cu rama rotunda, care nu fac decat sa-ti accentueze forma fetei. Scopul tau este sa ingustezi si sa lungesti fata. Alege rame in contrast cu forma fetei. Cele dreptunghiulare sau patrate te-ar prinde de minune!


3. Fata alungita:

Ochelarii de marimi medii cu rame ovale sau dreptunghiulare, iti vor proportiona perfect chipul, deoarece acest tip de fata nu prea are contur si are nas mai mare.



4. Fata patrata:

Evident, evita ochelarii de forma patratica. Opteaza pentru rame subtiri, ovale sau dreptunghiulare, cu brate inalte, care iti vor lungi fata.



5. Fata in forma de inima:

 Evita ramele groase, care vor face ca barbia ta sa para si mai ascutita, precum si pe cele cu partea superioara a ramei masiva, deoarece iti vor accentua si mai mult latimea fruntii. Te avantajeaza ochelarii cu rama rotunda sau in forma de ochi de pisica!


V-a placut acest post? Sper sa va fie de folos!

Va pup,
L.




sursa foto aici.





13 comentarii :

  1. Super eu am noroc , am fata ovala <3

    RăspundețiȘtergere
  2. super articol.informatie foarte bine organizata.

    felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca am fata in forma de inima, caci mie cu acel tip de ochelari imi sta bine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi, hi, hi eu am fata ovala. Sunt dependenta de ochelari de soare, fara ei cred ca as fi mereu cu ochii inchisi ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Articol util si frumos! Ce bine ca am fata ovala... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nici nu ai idee cat ma ajuta articolul acesta,de mult vroiam sa imi cumpar niste ochelari de soare noi..dar nu stiam exact ce model mi se potriveste!te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks for posting this article. From your content, I can see the real significance of the phrase satisfied. This content, I believe many individuals are beneficial. Very lucky to discuss this content to your. Look ahead to your up-dates. Ochelari-de-Soare

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related