sâmbătă, 17 martie 2012

Anunt Giveaway!



Buna fetelor,


     Am fost foarte dezamagita cand am vazut ca nu v-ati inscris la Giveaway. Pana acum am 1 persoana valida pentru giveaway, si 3 care nu au respectat regula aceea de a se inscrie in echipa mea Oriflame. 
Acest Giveaway a fost organizat de catre mine in totalitate pentru voi. Paleta este deosebita iar parfumul de asemenea. 
Desi ieri am decis sa inchid giveaway-ul datorita lipsei de participanti,  azi mai aveti sansa sa va inscrieti pana in 27 martie 2012.
Cele care doresc sa participe la GIVEAWAY este obligatoriu sa se inscrie AICI
si AICI. Deci, sunt 2 tabele de completat.Daca va inscrieti online, va rog aveti grija ca la sponsor sa scrie codul 323503!
Trebuie sa fie minim 15 participanti.


Pentru cele care nu stiu, aceasta inscriere nu va obliga sa comandati lunar. O comanda minima de 50 de lei la care aveti 23% reducere atunci cand aveti nevoie. 


Va astept cu mult mult drag si succes!


Daca doriti sa ma intrebati ceva va rog scrieti-mi pe mail sau pe facebook.


Va pup,
L.

10 comentarii :

  1. eu stiu ca am vrut sa ma inscriu, nu stiu daca pana la urma am facut-o sau nu, dar un timp nu mi-au aparut formularele alea, pe niciun blog..just sayin`:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IA VEZI TE ROG ACUM, apasa primul link si apoi al doilea. scuze daca te-am ametit:D te pup:*

      Ștergere
  2. La mine a fost ok inscrierea la giveaway? Sper ca nu am uitat ceva. Daca nu e valida ai putea te rog sa imi spui sa fac totul ca lumea?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare absolut penibil sa faci un giveaway numai pentru a pune fetele sa se inscrie ca si reprezentant numai pentru a beneficia tu de pe urma inscrierii lor! Cred ca toata lumea stie pana la aceasta ora cum e structura piramidala in cazul firmelor de acest gen si ca daca ele fac o comanda, automat tu iei un comision de pe spatele lor, deci hai sa fim serioase... Am mai auzit de reguli idioate pentru ga-uri, dar tu intreci orice imaginatie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu fata ai o pb? Crezi ca noi nu stiam sau cum? Fata a dat bani pe trusa aia, deci se poate considera ca a facut o investitie. Care e pb ta ca ia ea un comision? Ti-e ciuda?

      Ștergere
  4. Multumesc domnisoara ca ti-ai facut timp sa ma faci penibila. Daca tot esti in tema cu "toata lumea la aceasta ora" ar trebui sa stii ca sunt o multitudine de blog-uri care propun inscrieri la diferite giveaway-uri. Avon, Lady's etc. In fine, probabil tu faci parte din categoria de persoane care urmareste blog-urile doar pentru cadouri gratuite. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. A...si din moment ce eu am organizat concursul, cu produse cumparate de mine! pun ce conditii doresc eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, draga mea, nu te-am facut pe tine penibila, ci modalitatea de a aborda lucrurile...penibil mi se pare sa profiti de naivitatea unor fete care probabil nu stiu cu ce se mananca acest tip de "colaborare". Sunt la curent cu activitatea de pe blogosfera, si am un respect deosebit pentru fetele care activeaza aici si le urmaresc cu drag nu pentru premii, asa cum nu te-ai sfiit sa afirmi, desi habar nu ai cine sunt...le urmaresc pentru munca depusa si pentru ingeniozitatea de care dau dovada atunci fac o postare sau pun la bataie un premiu. Daca te deranjeaza realitatea, e strict problema ta! Ah and btw...nu am zis niciodata ca e greu, doar ... penibil! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Madelaine, stimabilo, sincer nu stiu de ce simti nevoia sa te bagi ca musca in zer. Cine ti-a cerut in fapt parerea? Lorena a facut GA cu produsele cumparate de ea, ea face regulile cum considera. Daca doresti produsele aplici. E la fel ca si la concursuri gen Coca Cola etc., la care trebuie sa indeplinesti conditii (ex. sa ai 18 ani, sa fi fumator, sau alte conditii ce de obicei sunt corelate cu premiul dat). Daca nu iti place ce vezi, ocupa-ti timpul cu alte bloguri de pe "blogosfera" pe care o cunosti, si urmareste alte GA ce iti dau produse moca doar pt un like, sau si mai bine, doar pt faptul ca respiri. Iar apropo de faptul ca L. habar nu are cine esti, si asta mai spune multe lucruri despre tine, ce ar fi sa te prezinti, nu sa te ascuzi in spatele unui nickname ca o/ un las/a!!!

      Ștergere
  7. Nici nu vreau sa stiu cine esti. :) Am pus conditia de a-si face cont, NU sa faca comanda! Si, repet, pun ce conditii vreau eu!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related