marți, 24 ianuarie 2012

Produsele iubitului meu

Era nevoie si de o postare de acest gen, nu?:)


Nu stiu despre iubitii vostri, dar al meu este foarte ingrijit!


Sa va arat ce produse Oriflame prefera si foloseste aproape zilnic:


1. Crema Protectoare intens hidratanta pentru maini. Intr-adevar ii hidrateaza instant mainile si nu are un miros puternic, perfect pentru barbati in acest anotimp rece.

2. Gel pentru ras North for Men. Mi-a spus ca trebuie masat impotriva firelor de par pana face spuma. Spuma nu este atat de abundenta precum a altor geluri de ras, insa lubrifierea oferita de North for Men  este superioara altor geluri de ras folosite de catre iubitul meu. Astfel barbieritul a devenit mult mai simplu si fara leziuni pentru el.

3. Gel pentru spalarea fetei North for Men. Curata foarte bine si nu usuca pielea, need i say more?:)

4. Triple action eye balm North for Men. Ajuta foarte mult in cazul cearcanelor, a liniilor fine de expresie si  a "pungilor"  de sub ochisori, cine are!:)

5. After shaving moisture balm North for Men Balsam hidratant dupa ras care prin formula inovativa incetineste cresterea firelor de par. Dupa o folosire mai indelungata am observat si o rarire a firelor de par facial.


Setul Ascendant, achizitionat recent. Miroase fffft bine, emana energie si senzualitate. Cum scrie si pe site-ul lor, Ascendant combină notele proaspete ale bergamotei cu aroma dulce a fenelului şi cea mătăsoasă a vaniliei, pentru o interpretare modernă a parfumului oriental clasic.


El este foarte multumit de aceste produse si le recomanda cu incredere!


Sper ca v-a placut postarea si poate v-am dat idee de cadou de Valentine's;)


Nu uitati de cadourile primite daca va inscrieti in echipa mea Oriflame! Puteti completa chestionarul AICI.


Va astept cu drag!!!




P.S: In curand primul Giveaway pe Mademoiselle Lorraine!!


Va pup,


L.

3 comentarii :

  1. Multumesc, iubita mea, pentru postul legat de produsele Oriflame de barbati, si pentru ca mi-ai aratat aceste produse si m-ai convins sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu pla iubitule! Si am sa iti mai arat si altele! pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related