joi, 30 ianuarie 2020

Diferenta dintre Fondul de ten si CC Cream


Oare cate dintre voi v-ati intrebat care sunt diferentele dintre BB , CC cream-uri si fonduri de ten ? Eu va zic sincer ca am primit foarte des aceasta intrebare , si am decis ca cel mai bine ar fi sa va scriu un articol despre aceste diferente . 


Compar fondul de ten si CC cream-ul azi pentru ca sunt mai diferite .

Fondul de ten este o alegere clasica pentru uniformizarea tenului , si cam orice femeie are in casa macar un fond de ten . 
Este gasit in foarte multe tonuri si subtonuri , ambalaje , finish-uri , cu factor de protectie sau nu .
Adesea promite sa aiba grija si de ten - avem fond de ten anti imbatranire , anti cuperoz , anti acnee etc . 
Va recomand ca in momentul in care va alegeti un fond de ten sa cereti mereu o mostra si sa o incercati 2-3 zile . Astfel veti vedea daca vi se potriveste , daca se transfera sau daca oxideaza . 


In poza am fondul de ten de la Gerovital , un fond de ten infuzat cu acid hialuronic , vitamina E si SPF 10 . Acesta are o acoperire medie spre mare semi mata , este foarte placut pe piele , fixat cu pudra rezista intreaga zi . 
Este disponibil in 3 nuante care se pot incerca in magazinele Gerovital din tara . 

CC cream-ul este o crema corectoarea ( de aici si abrevierea de CC ) care uniformizeaza si neutralizeaza tenul, diminueaza roseata sau zonele inflamate ale tenului  . 
Acesta are o acoperire mai mica decat BB cream-ul sau fondul de ten , are deobicei o formula hidratanta si niciodata mata . 
Nu lasa niciodata aspectul acela incarcat , pielea aratand foarte naturala dar uniformizata .  


Am in poze CC cream-ul de la Gerovital Stop Acnee care si vindeca cosurile , pe langa ca neutralizeaza roseata si reduce sebumul prin ingredientele sale . 
Am mai vorbit despre vindecarea acneei prin machiaj si tocmai de aceea va recomand sa va alegeti produsele de makeup cu grija daca aveti acnee . 
Voi ce produs folositi pentru machiajul tenului ?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related