joi, 25 aprilie 2019

Cumparaturi de makeup de la Zenobia.ro


Buna dragile mele , am descoperit de curand un nou site cu makeup de tip drugstore Zenobia . Ro si voiam sa va arat noile achizitii . 
Mi-am dorit de anul trecut sa incerc produsele din gama Fit Me de la Maybelline , fiind foarte laudate pe youtube . 
Am tot uitat sa le iau din magazine , fiindca nu prea cercetez standurile , deobicei comand totul online . Asa ca acum am avut un tel fixat , si am gasit ce avean nevoie.
Singurul produs care e dintr-o alta gama e pudra , fiindca eu in general , folosesc pudra libera translucida doar pentru fixare ca sa nu incarc tenul . 


V-am si filmat un tutorial cu aceste produse  , urmeaza zilele acestea pe youtube !

Fondul de ten Fit Me Matte + Poreless il am in numarul 120 , putin cam inchis pentru mine , dar am sa il deschid la fiecare utilizare cu un pigment pentru schimbarea fondului de ten , deci nu e stres ...
Are o textura usoara , semi-lichida , se usuca mat pe ten fara sa incarce sau sa dea efectul de piele stransa . Mi-a placut si rezistenta lui ! Pentru un  fond de ten drugstore este chiar foarte bun !

Corectorul Fit Me il am in numarul 10 si este perfect , aici nu am gresit nuanta si  se comporta foarte bine pe ten . Are acoperire medie spre mare ( mai mult mare ) dar cu textura usoara , lejera , finisaj natural . A intrat in top preferate !

Pudra Face Studio si-a schimbat vad infatisarea , dar ca si textura nu cred . Este o pudra translucida foarte fina si matasoasa dar odata aplicata pe fondul de ten mi se pare ca inchide fondul de ten , va trebui sa ma mai joc cu ea sa vad ce nu fac bine . 


Si cam atat pentru azi , sper ca v-am starnit curiozitatea si veti da si voi un ochi pe site , acum in aceasta perioada au o multime de reduceri si seturi la pret special !

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

Related Posts

”related