Pagini

luni, 30 aprilie 2018

Acidul hialuronic inainte de machiaj


Pentru azi vreau sa povestesc putin despre acidul hialuronic inainte de machiaj , si de ce consider eu ca este important sa il avem in kit dar si acasa .

duminică, 29 aprilie 2018

Video : Tutorial machiaj SMOKEY EYES CLASIC in detaliu


Fete frumoase , azi va arat cum realizez eu un Smokey Eyes , pas cu pas , in cel mai simplu mod , cu produse accesibile si bune !

luni, 16 aprilie 2018

Lansari viitoare Oriflame

Parca imi era dor de un astfel de articol , asa ca am strans de prin strainatate lansari viitoare Oriflame si le-am atasat aici intr-un articol pentru voi . Trebuie sa va marturisesc ca sunt foarte entuziasmata de tot ceea ce urmeaza , si produsele arata tare bine !

joi, 12 aprilie 2018

Video si Concurs : Incerc noutati coreene K-Tech Beauty Sephora

Am cateva noutati din zona coreeana de beauty , le-am incercat pe unele intr-un clip si , bineinteles ca le si impart cu voi !

miercuri, 4 aprilie 2018

Parfumul saptamanii Magnolia Alba ID Perfumes

V-am vorbit despre acest parfum nou aparut in colectia mea pe Youtube si pe Instagram , si trebuia sa scriu si pe blog despre el , fiindca este deosebit !

luni, 2 aprilie 2018

Video : 3 Idei de manichiuri pentru Paste

M-am gandit sa reincep sa filmez tutoriale si pentru unghii , stiu ca sunteti pasionate si de unghii , mi-ati cerut mult iar eu am mult material de aratat , asa ca am gasit acest moment foarte prielnic pentru o revenire .