luni, 18 decembrie 2017

Review Gerovital Luxury Drop for Daily Hidration si Miraculous Oil


Noutatea lunii vine de la Gerovital - fiindca au lansat gama de 12 produse Gerovital Luxury , o gama cu ingediente de ultima generatie care sa va ajute in stapanirea dezvoltarii ridurilor .





Gama este dedicata persoanelor cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani si se gaseste exclusiv online , in magazinele Farmec si Gerovital din tara . 

Pacat ca nu avem si noi la Oradea , insa ma ajuta online-ul , unde , in fiecare Miercuri e zi cu Farmec si reduceri la ei pe site !



Am aici Drop for Daily Hidration - picatura pentru hidratare zilnica care asigura captarea si mentinerea umiditatii la suprafata si in interiorul pielii. 
15 mililitri - 116 lei .

Miraculous Oil este uleiul Miraculos pentru fata - Amestecul de uleiuri din compozitie are proprietati nutritive, iar vitaminele au efect antioxidant si hranesc pielea. Ingredientele inovatoare reactiveaza proteinele tineretii, relanseaza activitatea celulara si promoveaza procesele de redensificare a dermului.
Mixul de uleiuri este compus din ulei de migdale, ulei de avocado, ulei de galbenele, extract uleios organic din Flori de mac, dar deasemenea contine vitamina A si E + ingredientul Lakesis ce reactiveaza proteinele tineretii Foxo si Klotho . 
Acesta este preferatul meu , un adevarat rasfat pentru ten !
15 mililitri - 133 de lei .


Imi place tare mult ambalajul lor , atentia la detalii si designul modern. 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

Related Posts

”related