Pagini

joi, 12 octombrie 2017

4 secrete de infrumusetare pe care le folosesc intotdeauna



Buna frumoasele mele, 

V-am intrebat pe Facebook ce ati dori sa public in perioada urmatoare si multe dintre voi m-ati intrebat ce trucuri/secrete de infrumusetare am, pe care inca nu vi le-am spus. De aceea, am incercat in articolul de mai jos sa trec prin cele mai importante trucuri pe care le-am descoperit de-a lungul timpului. Va invit si pe voi sa imi impartasiti care sunt obiceiurile voastre care va ajuta sa aveti un par frumos, coafuri faine si usor de realizat si o piele luminoasa. Sau, mai bine, le puteti impartasi pe https://www.mysecretsofbeauty.com/ro/ si puteti castiga super premii pentru ingrijire. Trebuie doar sa va conectati prin contul de Facebook si aflati pe platforma exact ce trebuie sa faceti pentru a castiga minunatele premii. In plus, puteti viziona o serie de video-uri cu sfaturi foarte utile si foare usor de urmat la voi acasa.


Ingrijirea pielii 

Stiti ce repet eu mereu in clipuri? Daca nu aveti un ten curat, produsele de ingrijire nu intra corespunzator in piele si machiajul arata bleah...Asadar, cel mai important truc pentru intretinerea frumusetii tenului este sa il curatati bine dimineata si seara.

Cum imi mentin eu tenul curat? Prin exfoliere si masti! Aplic exfoliantul si masca de 2-3 ori pe saptamana, pentru a avea tenul curat. Incerc sa ma tin de aceasta rutina cat pot de mult deoarece, daca neglijez, la mine apare foarte repede acneea, ceea ce poate vi s-a intamplat si voua.

Colorarea parului 

Daca va vine sa credeti, mi-am vopsit si eu parul de cateva ori in liceu, insa, recunosc, nu am stiut prea bine ce sa fac ca sa obtin o culoare frumoasa, rezistenta in timp. Ulterior, am aflat ca, dupa colorarea parului, trebuia sa folosesc produse speciale pentru par vopsit. Mai mult, daca va vopsiti frecvent, ideal este sa folositi pe langa sampon, masca sau balsam si un ulei pentru parul vopsit care sigileaza firul de par si il protejeaza impotriva radiatiilor UV si a factorilor externi. Ar fi minunat sa faceti exact cum face aceasta fata simpatica in VIDEO.

Ingrijirea parului 

Ca si la capitolul ingrijirea pielii, si in ceea ce priveste parul, spalarea lui este esentiala pentru a-l mentine frumos si sanatos. In plus, pentru mine, spalatul pe cap este chiar un rasfat! Rutina mea este urmatoarea: folosesc sampon in cantitati moderate, aplic masca si o las sa actioneze 5 minute, iar, la final, folosesc un balsam spray leave-in. Daca sunt pe fuga, va spun secretul meu: balsamul il aplic pe parul uscat, il las sa actioneze 10 minute, ma spal apoi cu sampon si gata! De cate ori ma spal pe cap saptamanal? Exact ca in acest TUTORIAL fac si eu .
De asemenea, niciodata nu imi lipseste spray-ul pentru regenerarea varfurilor, pe care il aplic cam de 3-5 ori pe saptamana si nici uleiul pentru varfuri, folosit de 2-3 ori pe saptamana. Astfel, varfurile sunt protejate, mai ales acum ca vine frigul si parul are nevoie de mai multa ingrijire

Hair styling

Pentru a-mi aranja rapid parul, trucul meu este urmatorul: imediat dupa ce ma spal pe cap, aplic o cantitate mica de spuma de par, la radacini, dupa care il usuc. Acest lucru ii ofera parului volum si, in plus, nu se mai ingrasa la fel de repede. Insa, recent, am descoperit si ACEST  truc pe care il voi pune in aplicare chiar in weekend pentru ca mi se pare foarte simplu si de efect.


Eu mi-am impartasit secretele, acum este randul vostru sa ne spuneti ce trucuri utile folositi pentru a va mentine frumusetea parului si a pielii, va asteptam pe https://www.mysecretsofbeauty.com/ro/.



Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu