Pagini

vineri, 14 iulie 2017

Gerovital Sun pentru familie !


De-a lungul anilor am tot recomandat si aratat in lipurile mele si pe blog produsele Gerovital Sun , pentru ca sunt foarte bune , accesibile si romanesti . Simplu . 
Au lansat produse noi foarte utile si eficiente cu factor de protectie mare .
Ce mai au deosebit este gama dedicata barbatilor, ingrijirea pielii si protectia ei in momentul expunerii la soare este de asemenea esentiala !
Anul trecut am si vorbit despre acest aspect impreuna cu sotul meu , Andrei in acest articol si clip pe care va invit sa il urmariti . 

Lotiunea spray cu SPF 30 este nou aparut in gama Gerovital Sun insa foarte util . Eu personal le prefer din comoditate in detrimentul lotiunilor clasice si este la fel de eficient .
Contine ulei organic de rodie. 


Lotiunea cu SPF 30 varianta family 300 ml. Intra repede in piele si hidrateaza foarte bine . Contine ulei de masline si vitamina E.
Acest produs este de asemenea nou.


Si mai am un produs pe care nu l-am mai avut pana acum - o lotiune pentru calmarea arsurilor solare cu extract organic de rodie, extract de Boswellia Serrata, pantenol si mentol.



Toate produsele le gasiti aici - si credeti-ma aveti de unde alege - pentru bebe, pentru femei , pentru barbati , la gramaj mic sau mare spray sau lotiune , au de toate pentru toti si in fiecare miercuri aveti extra promotii pe site !

Voi ati incercat aceste produse ?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu