Pagini

marți, 28 februarie 2017

Ingrijirea Extra a Parului cu Gerovital Tratament Expert !


Ma tot intrebati ce produse pentru par folosesc in afara de sampon si masca. Asa ca m-am gandit sa va spun ritualul extra de ingrijire a parului.


Cand ma gandesc la un tratament si o ingrijire corespunzatoare , aleg produse care sa imi serveasca mai multor atributii . 
Iau in ordine - produse pentru scalp ( regenerare + produse pentru par gars ) , produse pentru lungime / varfuri si produse pentru descalcire .


Sus de tot vedeti Kit-ul de regenerare par de la Gerovital Tratament Expert . Sunt 2 fiole intr-o cutie , cele doua ingrediente se amesteca intr-un recipient . Pasta formata se maseaza pe scalp in locurile unde necesita regenerare dupa care se spala. 
Au un miros foarte placut !

Tot pentru scalp folosesc Spuma Sebum Control ,  o spuma usoara , nu lasa parul bat care imi tine sub control uleiozitatea ...parul meu se murdareste repede la radacina si trebuie spalat macar de 2 ori pe saptamana....Ce am mai observat si imi place - imi da volum la baza ! 
Daca nu o folosesc, ii simt lipsa !

Tocmai mi se termina Serul cu efect No-Frizz pe care il folosesc la baza parului fiindca mie mi se incalceste ingrozitor parul , si acest ser il mai tempereaza !

Pentru varfuri si lungime folosesc Ser varfuri despicate , un spray pe care l-am cautat muuuult timp , fiindca si-a schimbat ambalajul , nu l-am mai gasit decat de curand si este extraordinar !!! Cred ca e a patra sticluta pe care o folosesc !! Este minunat acest spray si are un miros de vis !
Chiar mentine varfurile sanatoase !!


In ultimele comenzi am primit multe mostre de la samponul nutritiv si masca mea preferata de la Farmec- Masca regeneranta


Voi ce produse dedicate Ingrijirii Extra a parului aveti ?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu