luni, 16 ianuarie 2017

Branduri care daruiesc mai mult decat frumusete prin Fundatii caritabile

Daca tineti cont de faptul ca unele companii testeaza pe animale ar trebui sa luam in considerare si cele care ajuta persoanele defavorizate .

Am ales cele mai cunoscute :

1. Oriflame


Fundatia Oriflame are ca scop abilitarea copiilor si femeilor tinere prin oferirea de oportunitati pentru ca ei sa-si schimbe viata in bine.

De la inceput, Oriflame a depus eforturi pentru a sprijini ONG-urile si organizatiile de caritate din întreaga lume. Printre acestea se numara si World Childhood Foundation , fondata de H.M. Regina Silvia a Suediei și co-fondata de Oriflame si Fundatia A.f. Jochnick.


Suma de bani ridicata, in conformitate cu strategia si conceptul dezvoltat de Fundatia Oriflame a ajuns la 1,1 milioane € in 2015. Incepand cu anul 2009 valoarea totala se ridica la mai mult de 7 milioane €.

2. The body shop 

Dame Anita Roddick a deschis The Body Shop in 1976 cu declaratia "vom dedica afacerea noastra pentru urmarirea schimbarilor sociale si de mediu." Gigantul de frumusete a finantat, de atunci zeci de campanii pentru drepturile omului prin intermediul vanzarilor de produse si a ajutat la stabilirea conceptului echitabil al comunitatii de  comert cu mult inainte ca acesta sa devina un trend

3. Khiel's
O parte a misiunii Kiehl's de zeci de ani a fost de a da inapoi comunitatilor locale prin societati de caritate care finanteaza cercetarile si educatia de HIV / SIDA, bunastarea si educarea copiilor si administrarea mediului.

4. M.A.C. AIDS Fund
MAC poate fi cunoscut pentru produsele sale cosmetice pline de culoare si colectii care mai de care mai spectaculoase, dar constiinta socială este tesuta in brand  .  Fondul M.A.C. de SIDA a strans pana in prezent peste 250 de milioane de $ pentru a ajuta persoanele care trăiesc cu HIV / SIDA la nivel global, cu Viva Glam franciza produce rujuri si luciuri de buze din care doneaza prețul integral de producere . Prima colectie a folost lansata in anii 90 .

5 . Avon 
Fundatia Avon pentru Femei a fost infiintata in anul 1955 si este cea mai mare corporativa filantropica pentru cauze ale femeilor la nivel global, a donat peste 910 milioane de $ in peste 50 de tari. Aceasta funcționează in prezent, pe tot parcursul anului pentru a atrage fonduri si pentru a sprijini pacientii cu cancer de san si victimele violentei domestice.

6. Pantene 
Prin programul  Beautiful Lenght , marca de ingrijire a parului doneaza peruci din par natural femeilor cu cancer. Voluntarii cresc parul lor in conformitate cu un set strict de regului  (parul trebuie să fie necolorat si cu o lungime minimă de opt inci), apoi se taie si se trimite catre Pantene. Apoi, parul este transformat intr-o peruca, care se distribuie gratuit la o femeie care se lupta cu pierderea parului de la tratamentul cancerului.

7. L'Oreal Paris 
Programele fundatiei se concentreaza pe identificarea si sustinerea femeilor prin actiuni desfasurate in jurul a doua teme dinamice: Pentru femei in domeniul stiintei si Frumusete pentru o viata mai buna.

Pentru Femei in domeniul stiintei incurajeaza vocatiile fetelor inca din liceu, sustine femeile in domeniul cercetarii si recunoaste excelenta in domeniile in care femeile sunt slab reprezentate.

Fundatia este convinsa ca frumusetea contribuie la un stil de viata mai bun . Programul sau de frumusete pentru o viata mai buna a dezvoltat starea de bine si tratamente de infrumusetare pentru a restabili stima de sine a femeilor afectate de boala, saracie si izolare.

8. Estee Lauder
In anul 1992, Evelyn Lauder prins o panglica roz pentru a creste gradul de constientizare a cancerului de san; cinsprezece ani mai tarziu, este un simbol recunoscut la nivel global al cursei pentru a gasi un leac. Donatiile si fondurile atrase prin intermediul vanzarilor de produse merg la Breast Cancer Research Foundation, o organizatie non-profit care acorda subventii pentru oamenii de stiinta care lucreaza la un leac.

9. Chantecaille 
Chantecaille doneza catre Institutul de Cercetare Tethys din Italia care sprijina conservarea resurselor marine.  5 la suta din veniturile generate din vazarea paletelor de colectie superbe  sunt donate institutului.Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related