duminică, 1 mai 2016

Review Set 12 pensule de machiaj Pink Premium Fraulein38


Acum multi ani cand am devenit pasionata de machiaj , am cautat produse si pensule, peste tot am vazut pe bloguri si pe youtube vorbindu-se despre marca Fraulein38 , o marca nemteasca pe care toata lumea o folosea. Am cumparat palete si pensule pe care azi inca le folosesc si sunt multumita de ele. 
Totusi , azi va povestesc experienta mea cu aceste pensule si va recomand Set 12 pensule de machiaj Pink Premium Fraulein38 

Kit-ul inchis:


Setul contine 12 pensule pentru machiaj si arata astfel : 


Pensulele pentru ten sunt in numar de 3 - una pentru pudra, alta pentru blush / contur si alta plata pentru baza / fond de ten . 
Toate 3 au per sintetici foarte fini si pensulele nu pierd par. 
Beneficiul pensulelor din par sintetic este acela ca nu absorb produs, sunt mai usor de intretinut decat cele din par natural si isi mentin forma mai mult timp. 


Kit-ul mai contine 6 pensule pentru ochi , din care una este din par natural pentru amestecarea culorilor, alta pentru stilizarea sprancenelor si un capat cu buretel pentru blenduirea produselor cremoase ca si baza.

Celelalte sunt pentru corector , fard , eyeliner si una tesita pentru sprancene.

Se spala foarte usor chiar si produsele rezistente la apa , alt beneficiu al perilor sintetici.


Manerele sunt foarte usoare si au dimensiunea potrivita astfel incat sunt comode atunci cand le folosesti .
Deasemenea , sunt din lemn si vopsite in 5 straturi astfel incat sa aiba un finish neted si profesional.


Per total kit-ul mi se pare foarte util , de calitate , pensulele nu pierd par,  este un set complet pentru realizarea unui machiaj de la a la z.

Avand o marime medie si fiind in acest suport le puteti lua in calatorie cu voi, fiind protejate.

Sunt perfecte atat pentru uz personal cat si profesional.

Mi se par foarte bune pentru a le oferi cadou si sigur nu veti da gres!

Un alt avantaj este pretul, foarte mic 49.99 lei !


Va plac? Le-ati incercat ?

PENTRU CONCURS:

Durata: 1 - 7 mai 2016 INCHEIAT 

Reguli :

Like Paginii Pensule Machiaj
Like Paginii Mademoiselle Lorraine
Comment - Ce set de pensule de machiaj Fraulein38 iti place si de ce? 

Castigatorul / Castigatoarea va fi aleasa prin Random.org

Rezultatul va fi afisat aici in articol si anuntat pe Facebook in data de 8 Mai. 

Succes !



Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

150 de comentarii :

  1. Nu pot spune ca am un set preferat deoarece nu leam încercat pana acum . Dar imi doresc foarte mult sa castig acest set. Ador sa machez si mias dori sa fac o carieră din asta insa sunt la inceput de drum si o sa dureze ceva timp sa învăț totul despre machiaj te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele Pink Candy imi plac pentru ca in afara culorii lor, sunt foarte calitative! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Setul pink candy pentru ca are toate pensulele de care as avea nevoie pentru un machiaj complex , in afara de asta arata superb ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu un set de la aceasta firma cumparat in urma cu vreo 4 ani. Sunt multumita in mare parte si spun asta pentru ca unele, mai ales pensulele pentru fata, sunt foarte, foarte aspre. Mi-am mai completat lipsurile pe ici pe colo cu unele de la Oriflame si Elf, care sunt si ele foarte bune, dar m-as bucura foarte mult de un nou set complet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am pensule de la ei, dar am auzit foarte multe lucruri pozitive despre ele si as vrea sa le vad in acțiune in kit-ul meu de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am pensule de la Fraulein,deci nu pot spune ca prefer un anumit tip de pensule de la ei , dar imi doresc sa le am si sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am pensule de la ei, dar am auzit foarte multe lucruri pozitive despre ele si as vrea sa le incerc . Am in schimb farduri de la ei care le ador. imi doresc foarte mult sa castig acest set.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie îmi place foarte mult setul kabuki exclusive style în Black satin , mi se pare ca arata foarte profesional și poți realiza orice machiaj cu ele :) am un alt set de la eu și sunt foarte multumita♡ kisses

    RăspundețiȘtergere
  9. Inca nu le-am încercat, dar am tot auzit ca sunt foarte bune si rezistente

    RăspundețiȘtergere
  10. Am o singura pensulă pentru fond de ten . Are peri sintetici si o folosesc de aproape un an . Îmi place foarte mult si a ai dori sa incerc mai multe pensule de la ei.Frumos gest din partea ta ��

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am pensule de la ei, insa imi doresc cu ardoare un set complet pentru a-mi realiza singura un machiaj frumos si finisat

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu am un set de 12 pensule Fraulein38 gold,sunt foarte multumita de ele si le curat foarte usor,nu cade par sunt forte bune le recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu acest kit de pensule si o trusa de machiaj tot de la Fraulein38 sunt produse f bune nimic de reprosat

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am nici un set de pensule de la ei, insa imi plac foarte mult si mi-as dori mult sa le am sa pot sa imi realizez un machiaj complet.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum cativa ani cand a inceput pasiunea mea pentru make-up mi-am achizitionat de pe site-ul celor de la Pensule Machiaj unul din seturile cu trusa cu 168 de culori de la Fraulein38 si setul de 18 pensule din gama Studio Black,in acel moment le-am achizitionat mai mult pentru ca chiar mi le doream si imi doream sa invat sa machiez! Am ramas surprinsa si pana acum de calitatea lor,inca le folosesc si chiar se tin foarte bine atat pensula in sine cat si perii.Prin urmare mi-as dori sa incerc si acest set( nu doar pentru ca e roz si am o obsesie in privinta asta :)) ) ci si pentru ca cred in calitatea lor! Multumesc pentru oportunitate Lorena si continua sa faci ceea ce faci,te urmaresc cu mare drag! <3

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana acum nu am incercat foarte multe kit'uri de pensule ca sa ma pot pronunta,decat cele de la Lila Rossa.Am auzit din diverse locuri ca marca de pensule Fraulein38 sunt foarte bune si au nenumarate beneficii si calitati,ceea ce-mi starneste dorinta de a le incerca,mai ales fiind pasionata de make-up.Te pup Lore si te admir in tot ceea ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  17. Din pacate nu am niciun set de pensule de la ei, dar as fi foarte curioasa sa achizitionez unele fiind atat de bune si la un pret foarte mic!

    RăspundețiȘtergere
  18. Aleg setul de pensule machiaj Exclusive Style Kabuki pentru ca au un aspect profesional, arata foarte bine sunt rezistente adica nu am avut surpriza sa se rareasca: insa cel mai important nu irita tenul atunci cand le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. nu am pensule de la ei, dar setul din imagine pare perfect. facebook Cosmina Vasile

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubesc pensulele Kabuki full Contour, sunt aboulut superbe si am visat de mult sa pun mana pe ele pentru ca sunt foarte eficiente,perii sunt foarte desi, si daca ai numai o pensula kabuki poti deja sa iti aplici fondul de ten, pudra,blush , sa.ti conturezi fata.
    Cred ca setul din imagine ar veni perfect langa celelalte pensule, multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  21. Îmi plac pensulele :Set 12 pensule machiaj Animal Print Panther Fraulein38

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am incercat niciun kit de la ei insa as fi foarte încântată sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi plac pensulele Exclusive Style Kabuki pentru ca au fibrele moi si nu pierd perii au o calitate profi:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Îmi place setul Fraulein38 Purple Extravaganza deoarece are toate pensulele necesare realizării unui make-up! Sunt foarte fine și rezistente!

    RăspundețiȘtergere
  25. Desi mai am produse de la ei si sunt foarte multumita de ele, niciodata nu e de ajuns. Imi place Setul 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Golden Eclipse deoarece stiu ca sunt de calitate si au un design frumos.

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi place setul de pensule Kabuki Exclusive Style - Golden Eclipse deoarece sunt foarte fine si au un desing tare frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mie imi place setul de pensule ,,Pink candy " , deoarece conţine toate pensulele pentru a face ori ce tip de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu am incercat niciun set de pensule de la ei ,dar as fii foarte incantata sa le incerc ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Din pacate nu am pensule de la aceasta firma si tocmai din aceasta cauza as dori sa particip si eu!In plus tin cont de recomandarile tale,inseamna foarte mult pentru mine! Multumesc pentru oportunitate Lorraine!

    RăspundețiȘtergere
  30. Inca nu le-am încercat, insa as fi foarte încântată sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  31. Din pacate nu am pensule de la acesta firma,dar as dorii mult sa le incerc mai ales ca am vazut comentarii numai de bine privind calitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  32. imi place setul Fraulein38 Kabuki Exclusive Style

    RăspundețiȘtergere
  33. Dintre toate pensulele de pe acest site cel mai mult ma incanta seturile Fraulein38 Pink/Purple/PRO Extravaganza .Pe langa faptul ca sunt la fel de colorate ca cele pe care ni le-ai prezentat tu , au si acel suport care mie mi se pare mult mai practic si mai profi . Oricum , sunt comvinsa ca toate seturile de pensule de la ei sunt bune si chiar asa fii incantata daca as castiga . Pup Lorraine si multumim pentru concurs :* :*

    RăspundețiȘtergere
  34. Fraulein38 pink candy este setul meu de pensule preferat pe care l am ochit de ceva timp:)))

    RăspundețiȘtergere
  35. Din pacate nu am niciun set de pensule de la aceasta firma dar recomandarile tale m-au facut foarte curioasa si m-as bucura daca le-as incerca.:)

    RăspundețiȘtergere
  36. din păcate nu dețin nici un set de machiaj dar îmi doresc foarte mult sa dețin un set de machiaj de genul ca sa învăț sa ma machiez mult mai frumos...asa ca tine

    RăspundețiȘtergere
  37. Acesta este setul de pensule care imi place cel mai mult si pe care mi-as dori sa le castig si sa le testez; mai ales cele 3 pentru ten. Nu detin nici un set de pensule de la Fraulein38, dar cu putin noroc acest lucru se poate schimba. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  38. nu am nici o pensula de la ei si tare mi-ar place sa pot sa folosesc

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu am pensule de la ei, dar am auzit foarte multe lucruri pozitive despre ele si as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  40. Setul pink candy pentru ca este un set complet

    RăspundețiȘtergere
  41. Am setul Pink candy. Sunt foarte mulțumită de aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am setul Pink candy. Sunt foarte mulțumită de aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pink premium, deoarece mi se pare un set complet și folositor

    RăspundețiȘtergere
  44. Pink premium, deoarece mi se pare un set complet și folositor

    RăspundețiȘtergere
  45. Inca nu le-am încercat, insa as fi foarte încântată sa le incerc. Cele Pink Candy imi plac pentru ca in afara culorii lor, sunt foarte calitative!

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu am incercat pana acum niciun set de pensule de la ei, dar mi-as dori foarte mult sa fac acest lucru. In schimb mi-am achizionat la finele anului trecut trusa cu 120 culori Fraulein38 Jelly Matte si sunt super incantata de ea. Are niste culori exceptionale si este foarte calitativa, avand in vedere pretul mai mult decat accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu am inca nici un set de pensule Fraulein dar as fi foarte curioasa sa le incerc si eu, deoarece am auzit ca sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  48. As dorii din tot sufletul sa fiu eu castigatoarea.. in primul rand, ador toate "ustensilele" de make-up ❤, vizionez des profilul de facebook a ambelor pagini, si iubesc culoarea roz! De aceea, mi-as dori neconditionat sa castig setul "Set 12 pensule de machiaj Pink Premium Fraulein38" pentru machiajul de zi cu zi. Multumesc anticipat! ��

    RăspundețiȘtergere
  49. Hristos a înviat ! Nu am nicio pensula de la Fraulein si nu pot sa spun ce îmi place si ce nu, însă din descrierea ta , aceste pensule ar fi foarte bune si practice si mi-ar plăcea tare mult sa le testez.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu am incercat nici o pensula de la ei, dar am 2 truse de machiaj acasa de la Fraulein38 cu 88 culori si sunt extrem de incantata de ele. Nu se iau, nu se intind si rezista mult. Daca pensulele au aceeasi calitate ca fardurile clar mi le doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu am incercat nici o pensula de la aceasta firma desi recunosc ca au inceput sa imi faca cu ochiul, iar preferatele mele par sa fie cele din setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Extravaganza, deoarece iubesc rozul, iar daca si luceste are un punct in plus ��������

    RăspundețiȘtergere
  52. Imi place acest set, Pink Premium Fraulein38 pentru ca este calitativ si foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  53. Mi-as dori setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Extravaganza motivul pentru care imi doresc acest set de pensule de machiaj este in primul rand curiozitatea de a le incerca deoarece am observat si pe youtube ca majoritatea le folosesc,in al doilea rand imi place culoarea roz ��

    RăspundețiȘtergere
  54. Mi-as dori setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Extravaganza motivul pentru care imi doresc acest set de pensule de machiaj este in primul rand curiozitatea de a le incerca deoarece am observat si pe youtube ca majoritatea le folosesc,in al doilea rand imi place culoarea roz ��

    RăspundețiȘtergere
  55. De aproape 6 luni am inceput sa ma uit la filmulete de machiaj si de la tine am aflat de toate aceste site-uri minunate. Pana acum am dor un set de pensule de la Oriflame si as dori din tot sufletul sa incerc mai multe pensule pentru un machij mult mai elaborat, si ma ajuta si la machierea altor persoane.

    RăspundețiȘtergere
  56. Natural Wood pentruca contine 32 de pensule foarte versatile!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu am incercat inca pensulele de la Fraulein38 dar as opta pentru setul prezentat in articol deoarece este un set complet si usor de intretinut.

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu am pensule de la Fraulein pentru ca nu mi-am permis sa cumpar... Folosesc niste pensule ieftine de la 38 XD Dar toate pensulele arata super ♥

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  60. Setul de 3 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Contour Mastery imi place foarte mult deoarece are perii foarte fini si sunt foarte usor de manevrat

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna:)am citit despre pensulele lor si paletele de farduri insa nu am avut curaj sa comand..mi a placut cum arata setul de 10 pensule de machiaj Fraulein 38 Kabuki STyle,imi place ca setul contine atat pensule pentru fata cat si pentru ochi:)si mi se par foarte pufoase si usor de lucrat cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  62. Imi place setul de pensule Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Contour Mastery, deoarece pensulele sunt foarte rezistente, pufoase si usor de folosit! :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Cele Pink Candy imi plac pentru ca in afara culorii lor, sunt foarte calitative!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mie imi plac mult cele Kabuki Exclusive Style-Contour Mastery,deoarece sunt foarte pufoase si usor de folosit!

    RăspundețiȘtergere
  65. Mie imi plac mult cele Kabuki Exclusive Style-Contour Mastery,deoarece sunt foarte pufoase si usor de folosit!

    RăspundețiȘtergere
  66. Pensulele pe care le am eu sunt Pink Candy. Sunt foarte multumita de ele, foarte fine si potrivite ca marime pentru fata mea mica. As fi foarte curioasa sa aflu cum sunt si acestea oferite de tine!

    RăspundețiȘtergere
  67. setul kabuki exclusive style în Black satin,mi se pare foarte bun la orice aplicare

    RăspundețiȘtergere
  68. Setul 12 pensule machiaj Fraulein38 Purple Extravaganza deoarece este complet si in culoarea mea preferata.

    RăspundețiȘtergere
  69. Îmi place Setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Pink Premium deoarece poti realiza un machiaj complet și profesionist și pentru că are un preț foarte avantajos.

    RăspundețiȘtergere
  70. Pink candy pentru calitate si un pret rezonabil

    RăspundețiȘtergere
  71. Din pacate nu au avut ocazia sa incerc acest tip de pensule , insa am auzit multa lume laudandu-le. Cu siguranta sunt foarte practice si mi le doresc :) .

    RăspundețiȘtergere
  72. Mie imi place setul 12 pensule machiaj Pink Premium Fraulein38 deoarece este foarte bun pentru obţinerea unui look complet şi în pas cu moda si sunt foarte calitative.

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu am încă pensule de la ei dar îmi plac mult cele pink candy pentru culoarea si pretul bun.

    RăspundețiȘtergere
  74. Am si eu un set de 7 pensule de la ei . Sunt foarte multumita de ele .Le folosesc cu drag pentru ca sunt usor de folosit pentru noi cele care nu suntem experte in make-up. Mi.as dori foarte mult sa incep o cariera de make-up artist pentru ca ador tot ceea ce tine de machiaj si setul asta m-ar ajuta foarte mult pentru ca mi-l doresc de multa vreme dar nu m-il permit .Imi doresc sa ajung asa ca tne. Ador ceea ce faci si iti urmaresc cu drag tutorialele de make-up. ����

    RăspundețiȘtergere
  75. Imi place foarte mult Setul de 32 pensule machiaj Fraulein38 Natural Wood,pentru ca sunt realizate si din par natural si contine toate pensulele necesare pentru un machiaj inedit!

    RăspundețiȘtergere
  76. Setul pink candy pentru ca mi se par foarte pufoase si usor de lucrat cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  77. Pink Candy as alege pentru lejeritatea lor atunci cand lucrezi,si sunt calitative

    RăspundețiȘtergere
  78. Setul de 32 pensule machiaj Fraulein38 Natural Wood,pentru ca contine 32 de pensule si pot realiza un machiajul impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  79. Nu am incercat pensulele dvs dar mi-ar placea sa le incerc.Am auzit ca sunt de calitate si practice.

    RăspundețiȘtergere
  80. Mie îmi plac foarte mult setul de 10 pensule Frauelin38 care se numește:Kabuki Exclusive Style și îmi plac foarte mult pentru ca arata foarte bine..

    RăspundețiȘtergere
  81. Îmi place setul de 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Pearl Pink, deoarece are toate pensulele de care am nevoie pentru un machiaj perfect, iar culoarea lor este "delicioasă".

    RăspundețiȘtergere
  82. Am intrat in posesia unei pensule Freulein pentru amestecarea culorii, mi-a dat-o o prietena si m-am indragostit de ea, face machiajul sa para facut de un profesionist!

    RăspundețiȘtergere
  83. Am auzit numai de bine despre aceste pensule si nu numai dar din pacate nu am avut ocazia sa foloses aceste pensule si mi-as dori tare sa le pot incerca.

    RăspundețiȘtergere
  84. Mi as dori sa le incerc foarte mult imi plac mult de tot!!! Mi as dori sa lucrez cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  85. Am un singur set de 24 de pensule,achizitionat acum 2 ani.
    Sunt multumita doar de pensulele pentru pudra,blush.(pensulele mai mari)
    In schimb,sunt putin dezamagita de cele pentru ochi,in care fardul pur si simplu nu se prinde de ele.
    Din 24, folosesc doar 3:))

    RăspundețiȘtergere
  86. Nu am avut ocazia sa le incerc.. dar m-ai facut curioasa, dau o fuga le pagina acum! Cele din concurs par calitative si frumos colorate!!

    RăspundețiȘtergere
  87. Nu am avut inca ocazia sa le incerc, dar sunt foarte curioasa sa incerc acest set

    RăspundețiȘtergere
  88. Nu am avut niciodata pensulele,dar mi.ar face mare placere sa le incerc si sa.mi realizez machiaje minunate cu ele fiindca nu am avut pana acum pensule profesionale. :D

    RăspundețiȘtergere
  89. Nu pot spune ca am un set de pensule de machiaj de la Fraulein38 preferat deoarece nu am avut ocazia sa le incerc,dar mi-ar face mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  90. Mi-as dori foarte mult acest set de pensule,nu am incarcat pana acum pensule de la acest brand,insa as fi foarte incantata daca as avea aceasta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  91. Imi place setul de pensule Set 12 pensule machiaj Animal Print Panther Fraulein38 deoarece sunt de calitate foarte buna si la un pret accesibil. Mi as dori insa sa castig si acest set.

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu detin nici un set de pensule de la aceasta firma, insa imi doresc un astfel de set pt ca sunt incepatoare in acest domeniu si mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  93. Eu am setul de 12 pensule Pink Candy de 2 ani jumatate, au fost primele mele pensule, si pe care le am si le folosesc si acum , nu au pierdut nici un fir de par la spalare, nu ma asteptam sa fie atat de calitative. Pensula de pudra e preferata mea ��. Recomand acest set cu incredere tururor incepatoarelor in ale make-up-ului dar si profesionistelor. Pupici Lorena ��

    RăspundețiȘtergere
  94. Nu am un set de la Fraulein38, nu stiu cum sunt insa imi doresc sa le am, am auzit mai multe pareri despre ele si despre calitatea lor. Mi-as dori din suflet sa le castig.

    RăspundețiȘtergere
  95. Am setul de 12 pensule Fraulein38 Miss Fashion, care au venit cu un suport foarte practic și pot să le iau cu mine oriunde. Aș vrea să câștig acest set de pensule deoarece sunt mulțumită și de cele pe care le folosesc în acest moment și intenționez să îmi mai cumpăr un set.

    RăspundețiȘtergere
  96. Chiar setul acesta il am.. L-am cumparat acum 2 ani si arata foarte bine dupa foarte multe folosiri ! Recomand cu drag ! Poate le reinoiesc! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  97. Imi place foarte mult setul Pink Premium.

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu pot spune care imi plac deoarece nu am folosit pana acum, dar am auzit doar lucruri bune despre ele si as vrea tare mult sa am si eu un set! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  99. Nu am nici un set de la ei insa am auzit ca sunt foarte bune. Imi place setul de 12 pensule pentru machoaj.

    RăspundețiȘtergere
  100. Nu am nici un set de la aceasta firma defapt nu am nici un set complet decât 2 pensule una pt fond de ten și una pt pudra mi-aș dori tare mult un set ca aceasta pt ca îmi place foarte mult machiajul dar ne având posibilitatea de a investi în acest domeniu ma rezum la ce am .ești o scumpa de urmăresc de foarte mult timp

    RăspundețiȘtergere
  101. Momentan nu am un set anume de pensule de machiaj de la Fraulein38 deoarece nu am avut ocazia să le achiziționez. Din punctul meu de vedere dupa review-urile pe care le-am vazut pe youtube despre aceste pensule par destul de bune atât la calitate cât și la preț. Acum un an am cumpărat de pe internet două palete de culori de la Fraulein38, una am dăruit-o drept cadou iar cea dea doua am păstrat-o. Am folosit-o foarte des și nu arată rău. Despre culori am doar cuvinte de laudă deoarece sunt extrem de multe si bine structurate astfel încât pot satisface toate gusturile. Deasemenea sunt pigmentate iar pe piele rezistă și arată foarte bine.
    Deoarece am vazut cat de bună e paleta m-am gândit sã achiziționez și pensulele însă nu a fost să fie până acum. Poate cu ajutorul concursului voi ajunge să le testez. :) :* În final pensulele care îmi par extrem de atractive sunt cele Fraulein38 Gold.

    RăspundețiȘtergere
  102. Nu am incercat pana acum aceste pensule , dar mi ar placea sa am ocazia sa le folosesc. Imi doresc mult sa le castig si imi plac pensulele Pink Premium Fraulein38.

    RăspundețiȘtergere
  103. Imi place mult setul Fraulein38 Kabuki Full Contour. Pensulele de la Fraulein sunt de calitate!
    Facebook : Elysa Florea

    RăspundețiȘtergere
  104. Nu am nici un set de la ei, dar din descrierea ta mi.as dori sa il am deoarece par foarte calitative,estetice si cred ca nu este nevoie de 100 de pensule pentru a realiza un machiaj complet si impecabil ci sunt de ajuns aceste 7 pensule.

    RăspundețiȘtergere
  105. Nu am incercat inca pensulele de la Fraulein pentru ca nu obisnuiesc sa fac cumparaturi online, insa mi as dori foarte mult sa le castig pentru ca vreau un set de pensule complet, dar nu stiu cum sa recunosc niste pensule de calitate,de aceea nu mi am achizitionat un set inca, asa ca aleg sa am incredere in recomandarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna!Particip la concurs.Setul meu preferat este Pink Candy pt ca mi se pare foarte dragut si constituie pensulele de baza pe care ar trebui sa le aibă orice iubitoare de make-up. Lorena, te urmăresc de mult timp si imi place foarte mult cum ai evoluat pe yt.Multa bafta in continuare!��

    RăspundețiȘtergere
  107. http://www.pensulemachiaj.ro/cumpara/set-34-pensule-machiaj-fraulein38-black-master-collection-7747470 . Acestea sunt preferatele <3 Le-am primit cadou de la iubitul meu de Sf.Valentin,deci e un set special . Se numeste "black-master-collection" sunt 34 de pensule în el,de calitate destul de buna ,setul e cam mare pt o începătoare a machiajului ca mine,dar de fiecare dată când mă machiez încerc să folosesc cât mai multe !! P.s. Te urmăresc de ceva vreme și ești în topul preferințelor mele! ... :* :*

    RăspundețiȘtergere
  108. Hristos a inviat!Vreau sa iti spun ca te urmaresc cu drag si cu mult interes atat pe youtube cat si pe blog-ul tau si sunt incantata de toate sfaturile tale, pe care de multe ori le-am pus in aplicare. Eu, de la Fraulein 38, am un set de 24 de pensule - Rose Candy. Sunt foarte multumita de ele si le folosesc zilnic. Imi doresc sa castig acest set de pensule pentru a-mi completa colectia, dar si pentru a-mi realiza un machiaj special, intr-o zi speciala. Voi fi in curand mireasa! Multumesc anticipat! Cu prietenie, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  109. Acestea sunt preferatele mele si as vrea sa le castig: http://www.pensulemachiaj.ro/cumpara/set-12-pensule-machiaj-pink-premium-fraulein38-6781337

    RăspundețiȘtergere
  110. Sincera sa fiu nu am pensule de la ei , insa tare mi-as dorii fiindca am citit si auzit pareri doar de bine despre aceste pensule , calitative si la pret mai mult decat accesibil . :) Marfa !!

    RăspundețiȘtergere
  111. Fraulein38 Pink Extravaganza , imi plac muult pentru ca nu absorb foarte mult produs, si chiar daca nu sunt din par natural acesta nu cade deloc si sunt usor de intretinut.

    RăspundețiȘtergere
  112. Nu am incercat inca pensulele de la ei,dar din cate am citit as incerca setul de 12 pensule machiaj Pink Premium,Contine toate pensulele necesare pt obtinerea unui machiaj complet.

    RăspundețiȘtergere
  113. Fraulein38 Expert Collection-pentru ca sunt din par natural, un set ce contine pensulele necesare oricarei pasionate de make-up. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  114. Imi place setul Fraulein38 Kabuki Exclusive Style (Contour Mastery) deoarece nu sunt deloc aspre si reusesc sa imi conturez fata foarte bine cu ele

    RăspundețiȘtergere
  115. Am auzit multe pareri bune de aceste pensule de la Frauline38 ,dar nu am avut ocazia sa le testez.

    RăspundețiȘtergere
  116. Am 3 pensule de la ei, una de fata pentru pudra si 2 pentru fard de blending. Sunt cred ca cele clasice cu maner de lemn bej din peri sintetici. Sunt foarte bune, nu lasa fire, amesteca bine produsul. Sunt foarte multumita de ele. Mi-ar placea sa le incerc si pe acestea fiind tot setul.

    RăspundețiȘtergere
  117. nu am nici una si mi le doresc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  118. Nu am nicio pensula de la ei , dar as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  119. De la ei am o trusa de 80 farduri si -mi plac mult.
    Nu am incercat pensulele lor , dar dupa descrierea ta si a altor fete , cred ca sunt destul de bune in raport calitate-pret.
    Mi-as dori acest set , are un design chic , atractiv... si formează un set complet . ;)

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna! Nu am un set de pensule complet pentru ca nu m-am hotarat inca ce set ar merita banii. Daca e sa fac o cheltuiala vreau sa o fac cu cap :) chiar sunt curioasa cum e sa realizezi machiajul ochilor cu pensule pentru ca nu am incercat niciodata

    RăspundețiȘtergere
  121. Nu folosesc aceste pensule,dar mi-as dori sa incerc setul de 12 pensule pentru machiaj Pink Premium Fraulein38

    RăspundețiȘtergere
  122. Nu am încercat încă niciun set, dar îmi doresc sa încerc, și tocmai de aceea particip la acest concurs

    RăspundețiȘtergere
  123. Nu am incercat pana acum nicio pensula de la Fraulein38, insa cu siguranta as vrea sa incercasa ca particip cu mare drag la concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  124. Pentru mine a fost perfect Setul 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Black Satin, dar l-am pierdut si nu mai am pensule. Setul de 12 pensule de machiaj Pink Premium Fraulein38 va fi exact ce imi trebuie acum.

    RăspundețiȘtergere
  125. Am auzit că sunt bune aceste pensule, dar din pacate nu am avut ocazia să le foloses și mi-as dori tare mult să le pot incerca.

    RăspundețiȘtergere
  126. Am primit de Craciun un set de pensule si trusa cu 120 d eculori. Imi plac foarte tare. Pensulele isi fac treaba si nu s-au stricat. Preferata mea este pensula pentru pudra pentru ca este foarte pufoasa si isis face treaba.

    RăspundețiȘtergere
  127. Inca nu detin pensule de la Fraulein38, insa mi le-as dori foarte mult. Sunt convinsa ca as putea realiza cu ele machiaje foarte frumoase, mai ales ca am auzit ca sunt calitative.

    RăspundețiȘtergere
  128. Acum 2 ani mi-am achizitionat setul de 10 pensule Fraulein 38, cel negru cu auriu. Pensulele sunt ok, raportul calitate-pret este unul bun. Cele 5 pt ochi, mi se par putin prea mari pt mine, reusesc sa le folosesc doar pt a blendui fardul, iar uneori le mai folosesc pt corector. Restul de 5 pt ten mi se par putin prea rigide, iar daca n-as avea o mana usoara, as putea sa-mi irit tenul cu usurinta. Le-am folosit mai mereu, le-am spalat des si nu le-a cazut nici un fir. Asta mi-a placut cel mai mult! Sunt tare curioasa sa le-ncerc pe cele prezentate de tine, mai ales ca mi se par moi si pufoase.

    RăspundețiȘtergere
  129. Nu am incercat un set de pensule Fraulein, dar acesta, Pink Premium, pare foarte util si calitativ, ca sa nu mai spun de culoarea superba. As fi tare incantata sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
  130. Nu am nicio pensula de la ei , insa as vrea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  131. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  132. Nu pot spune ca prefer un anumit tip de pensule de la ei, nu am pensule de la Fraulein, dar imi doresc sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  133. Nu am încercat nici un produs de la ei.....nu am nici un set de pensule..acest Set mi_ar fi de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  134. Nu am încercat nici un produs de la ei.....nu am nici un set de pensule..acest Set mi_ar fi de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  135. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  136. Nu pot sa spun ca imi place un anumit set de pensule de machiaj de la Fraulein38 deoarece nu am unul, dar am auzit multe lucruri bune despre ele si mi-as dori enorm sa am unul, iar dupa review-ul tau sunt si mai convinsa de calitatea lor! :)

    RăspundețiȘtergere
  137. Nu am incercat un set de pensule Fraulein, dar acesta, Pink Premium arata bine.

    RăspundețiȘtergere
  138. Imi place setul 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Sea Pearl pentru ca sunt mari si par pufoase

    RăspundețiȘtergere
  139. Cool beige e preferatul meu,e compact si are tot ce ai nevoie

    RăspundețiȘtergere
  140. Nu am încercat pana acum pensulele Fraulein38,dar am citit numai lucruri bune despre acestea si mi-as dori sa le incerc;am nevoie de un asemenea set,raportul calitate-pret este super ok,numai lucruri pozitive.O seara frumoasa !!

    RăspundețiȘtergere
  141. Nu am încercat pana acum pensulele Fraulein38,dar am citit numai lucruri bune despre acestea si mi-as dori sa le incerc;am nevoie de un asemenea set,raportul calitate-pret este super ok,numai lucruri pozitive.O seara frumoasa !!

    RăspundețiȘtergere
  142. Desi nu am incercat niciun set de pensule de la Fraulein38, trebuie sa recunosc ca am fost cucerita de husa celor de la Pink Premium Fraulein38 care este identica cu suportul meu de maini pentru manichiura. De mica am avut o pasiune pentu tot ce tine de make-up dar si de manichiura si mi-as dori foarte tare acest set de pensule care m-ar ajuta sa-mi pun ideile si talentul in aplicare. Consider ca pentru un machiaj perfect ai nevoie atat de produse bune, dar si de pensule profesionale asa ca acest set ar fii ideal pentru mine. Iar pentru ca sunt de la tine asta ma face sa le vreau si mai mult. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  143. Nu am nici un set de pensule de la Fraulein38 dar am citit numai pareri bune despre ele si si mi-ar placea sa am ocazia sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  144. Nu am un set de pensule de la Fraulein38, insa am vazut feed-backuri pozitive si m-a facut curioasa sa le incerc. Mi se pare interesanta pensula pentru fardul de obraz datorita formei. Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  145. Mă tentează și pe mine un set de pensule bune de machiaj și voi ține cont de recomandarea ta!
    Felicitări câștigătoarei! :)
    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related