marți, 1 septembrie 2015

Video : Detox Capilar - Argiloterapia

Buna frumoasele mele,

Inainte de a va arata mult ceruta Rutina de ingrijire a parului - cum il cresc, ce produse folosesc, ce, cum cand , m-am gandit sa va arat un pas important in ingrijirea parului meu gras .

Sincer, excesul acesta de sebum imi da mari batai de cap, mai ales de cand parul meu a crescut atat de lung...arata foarte urat si murdar la radacini in 2 zile mai ales vara...Asa ca il temperez incet, incet cu putina argiloterapie.


Argila se poate folosi si pe par nu doar pe ten, si are efecte la fel de uimitoare. Eu folosesc argila albastra de Raciu, pe care am cumparat-o de la un plafar . A fost foarte ieftina si eficienta. 

De ce am ales exact argila albastra? Fiindca este considerata, " Conform analizelor de laborator efectuate la Cluj, cea mai pura si mai eficienta argila tamaduitoare din lume, depasind argila de Tibet in valoare" - site Argila Albastra de Raciu. 

Contine 41 de minerale si oligoelemente printre care potasiu, fier, calciu, magneziu, siliciu, etc.,  este pe primul loc in privinta concentratului de minerale si oligoelemente, este  un produs ecologic, natural si nu contine conservanti.

Argiloterapia pentru fiecare tip de par: 

Toate tipurile de par: Argila alba este considerata cea mai blanda , se poate folosi pe toata lungimea firului de par pentru hidratare si stralucire, dar mai ales este recomandata pentru parul blond si/platinat

Parul gras : argila albastra are proprietati oxigenante, elimina impuritatile si ofera luminozitate

Parul uscat: Argila rosie - este colorata datorita oxidului de fier, este reechilibranta - foloseste-o pe varfuri pentru hidratare  si la radacina pentru curatare

Par cu matreata : argila neagra, poate fi folosita cu uleiuri vegetale pentru combaterea matretii - ulei de rozmarin sau ricin

Daca iti cade parul incearca aceasta masca naturala :2 linguri de argila verde, o lingura de ulei de masline, de o lingura de miere si de un galbenus de ou.
V-a placut clipul?

Sper sa va ajute!

Kisses,
L.

Un comentariu :

  1. Buna.Exista deosebire intre fondul de ten Oriflame Giordani Gold si fdt MAC,care ar fi ? Ai putea sa-mi spui parerea ta? MS anticipat

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related