duminică, 16 noiembrie 2014

Review Noutati The Body Shop

Buna dragile mele,

azi va prezint un brand despre care nu am mai scris pana acum, insa ma bucur sa va prezint 3 dintre cele mai apreciate produse de machiaj de la The Body Shop Romania.
     Apreciez foarte mult acest brand pentru valorile pe care le reprezinta si le pomoveaza: sunt impotriva testarii pe animale, apara drepturile omului si protejeaza planeta .
     Eu sunt impotriva testarii produselor cosmetice pe animale, si incerc din rasputeri sa nu cumpar de la companii care fac acest lucru! Din fericire, in Europa, este interzis acest lucra de catre Uniunea Europeana, deci produsele care se fabrica in Uniune nu sunt testate pe animale.

Daca locuiti in Bucuresti puteti cumpara produsele The body Shop din magazine, insa daca locuiti in restul tarii ei fac livrari in toata tara, iar la ora actuala au oferte foarte bune pentru cadouri de sarbatori, pe care le gasiti aici.



      Poate avea o colectionara de rujuri prea multe rujuri? Nici gand! Cand am testat acest ruj pentru prima data, am decis sa imi mai cumpar! Textura este geniala! Chiar daca are subtonuri aurii, se completeaza perfect cu rozul de baza. Complimenteaza tenul deschis la culoare si este perfect atat pentru zi cat si pentru seara! Partea cea mai buna a finish-ului satinat? Creeaza iluzia unor buze mai pline, mai mari! 

      Face parte din gama Colour Crush, este foarte pigmentat, cremos, hidratant, 100% vegetarian si are un miros diafan de trandafiri!
    Aveti o multime de nuante dintre care sa alegeti, eu am nuanta  Coral Crush si costa 51 de lei. 


Fardul Colour Crush - eu am nuanta Coco Deluxe si mi se potriveste foarte bine. Este in tonuri pamantii, cu mici particule de sclipici, foarte fine si finish satinat. 
Veti vedea mai jos ca este foarte pigmentat, si nu am aplicat nicio baza! Se amesteca foarte bine cu alte nuante si nu isi pierde din intensitate.
Pret 47 de lei.


Gel eyeliner 2 in 1. - vine intr-un ambalaj foarte dragut si util, cu o pensula incorporata. 
Consistenta lui este un fina, de gel, extrem de pigmentat, se usuca repede, insa nu instant, astfel incat, puteti dispera produsul pentru un efect fumuriu, exact cum ii este numele. 
Este foarte bun si l-am folosit atat personal cat si pentru cliente. 
Este extrem de rezistent si opac! Nu necesita decat un singur strat aplicat!
Are 2 ml si pretul de 53 de ron. Merita!
Este mult mai bun decat cel de la Rimmel, Oriflame sau Benefit! 


Swatch-uri:

Ati incercat produsele The Body Shop? 

Va pup,
L.

Va pup,
L.

Un comentariu :

  1. Chiar cautam un tus bun.Se pare ca l-am gasit :D

    http://nicoletaadumitru.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related