vineri, 28 noiembrie 2014

Review : Crema de maini Beautiful

Daca ati vazut clipul din Octombrie cu produse cumparate si primite, ati putut observa si o plasa cu produse romanesti, oradene, la fel ca mine, haha:)

Brandul se numeste Beautiful si apartine firmei Phenalex, despre care sunt sigura ca ati auzit la televizor.

Am o multime de produse despre care sa va vorbesc, fiindca le testez de cand le am , Insa am decis sa incep cu crema de maini fiindca este un produs indispensabil in acest sezon.


Vine ambalata intr-un recipient de plastic, pe care scrie absolut toate beneficiile si ingredientele ei. Toate cremele au aceasta culoare crem, de budinca, care imi place.
Nu are un miros puternic, insa e placut.
Ca si consistenta nu este o crema groasa, ba mai mult, iti lasa pielea fina ca matasea.
Se absoarbe rapid in piele si la pielea hidratata.
Deasemenea printre benefiiciile ei se afla si faptul ca stimuleaza  regenerarea celulara datorita Antioxidantului din struguri ( Antioxivita este produsul patentat de catre ei) si previne imbatranirea si formarea petelor.
Mai contine apa termala din Baile Felix. Asta mi-a placut cel mai mult, fiindca beneficiile apei termale sunt recunoscute de toata lumea si cunoscute. Nu degeaba cumpara lumea apa termala de la farmacii. Va recomand sa veniti in Felix si sa luati direct de la sursa haha:))
Produsul nu conține parabeni, coloranți sintetici, parafine sintetice, phenoxyethanol.



Ati folosit produsele Beautiful ? 
Daca locuiti in Oradea le gasiti la magazinul Crisul sau in farmaciile selectate. Pentru restul tarii - le gasiti in farmaciile selctate sau online la anumite magazine pe care le gasiti aici

Kisses,
L


3 comentarii :

  1. Interesant... am vazut in ultimul timp multe bloggerite testand produsele astea, insa la mine in oras nu le-am vazut. Pupici

    mycosmeticsobssesion.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. nu le-am testat inca, nici nu le-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related