luni, 27 octombrie 2014

Noua gama Three Weather Taft Perfect Flex

Cand avem noi prea multe fixative?? Niciodata! De ce?? Fiindca mereu suntem in cautarea fixativului ideal.
 Pentru mine fixativul ideal ar trebui sa fie insesizabil. Sa fie puternic in a-mi mentine buclele parului meu moale, incapatanat. Detest fixativele care lasa urme si deconspira munca mea de styling. De aceea nu ma uit neaparat la pret cand il cumpar ci la recenzii. Parerea mea este ca nervii mei nu au pret. Prefer sa ma simt in largul meu si fericita cand folosesc produse pentru par.



Si pentru ca imi place sa va tin la curent cu toate produsele care merita sa fie achizitionate, azi va scriu despre noile lansari de la Taft Perfect Flex cu elastina lichida.

Ambalajul s-a pastrat in liniile clasice Taft cu o tenta moderna in tonuri mov. Mie imi place foarte mult si este usor de folosit. Mi-ar placea sa fie capacul spumei putin mai rezistent fiindca al meu s-a crapat. Dar asta nu afecteaza deloc calitatea produsului in sine!



Spuma modelatoare Perfect Flex are o cantitate de 200 ml si un pret de 13,19 lei.
       Imi place sa o aplic pe parul umed, apoi imi piaptan parul, apoi il usuc. Cam aceste este ritualul cand folosesc spuma. Parul astfel uscat arata mult mai natural si spuna nu e deloc vizibila insa se simte.
      Parul are volum ( o aplic si la radacina fiindca, v-am spus, parul meu e moale) si nu mai trebuie tapat atat de tare. Imi place si rezistanta ei, dar si mirosul placut.


Spray fixativ Taft Perfect Flex are o cantitate de 250 ml si un pret de 13,19 lei.
      Un must-have mai ales pentru sezonul care urmeaza in care trebuie sa ne aranjam. Miroase deosebit de frumos si a intrat in topul meu de favorite. Eu il folosesc cand imi ondulez parul si imi mentine buclele fara sa imi incarce tenul, ba mai mult, imi pot trece degetele prin bucle fara sa imi distrug rezistenta lor.
     Are nivelul 4 de fixare, deci daca doriti ceva si mai rezistent va indemn sa va indreptati spre alta gama Taft.


   
           Multumesc BeautyBarometer si Schwarzkopf pentru oportunitatea de a testa noutatile!

Voi ati incercat noutatile Taft?

Va pup,
L


Un comentariu :

Related Posts

”related