marți, 23 septembrie 2014

Video: Makeup and Fashion Haul

Hey loves,

It's been a while since I filmed a haul, but be prepared as more videos like this are soon to come. I bought some makeup items I really needed and some clothes I didn't really need but had to have them:)) I'm sure You understand...In the end we only regret the things we didn't bought. :))

Buna dragile mele,

A trecut ceva timp de cand nu am mai filmat un clip de cumparaturi (altceva decat Oriflame) fie ele makeup dar mai ales de fashion. In ultimult timp am profitat de reduceri si am cumparat cateva haine care mi-au placut si cateva machiaje de careaveam nevoie.
Sper sa va placa clipul!

           

Hope you liked it! 
Daca v-a placut nu uitati sa dati Like si Subscribe!

Kisses,
L.



11 comentarii :

  1. sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat. :) cel mai mult imi plac rochitele si fustita metalica.. sper sa ni le arati si in postari de genul OOTD :)

    pupiiici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac la nebunie video-urile tale. Ai o voce asa de placuta... Sa le porti cu mare drag.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca m-am uitat de 3 ori, de unde e rochia cu paiete ca nu am agsit :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Asteptam de ceva vreme un astfel de video despre fashion... la cat mai multe si placute :* !!!! Sa le stapanesti sanatoasa!
    Vizionez si ascult cu drag(apropo de comentariul despre vocea ta) tot ce postezi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu CC cream ul de la Elmiplant. Din cate ai mai spus tu in video uri de confrunti cu problema ochilor sensibili:( si eu am aceasa problema iar CC Cream ul acela nu face decat sa mi-o agraveze:( ma ustura foarte tare ochii atunci cand folosesc:( cu toate ca incerc aa evit cat pot se mult zona ochilor :( nu stiu ce se intampla. Sa ma anunti cum este la tn. Pupici si frumos haul:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a mai zis o cititoare. fix acesta nu imi creaza nicio problema:( incearca sa schimbi baza de machiaj si sa nu mergi mai sus de pometi, de acolo pune corector. vine review-ul si la acesta curand:D

      Ștergere

Related Posts

”related