luni, 1 septembrie 2014

Review Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie, un brand super laudat de toate vloggeritele din afara, si ravnit de celelalte persoane care nu au acces la ele. Am pus si eu mana pe mult-ravnitul 3 minute miracle reconstructor pentru par deteriorat. Promite sa redea stralucirea si sa refaca varfurile uscate si despicate. Am avut ceva asteptari de la el, si m-am asteptat sa fie ceva mai spectaculos dar...


Produsul in sine are o textura fina, moale, siliconata, daca intelegeti ce vreau sa zic. 

Lasa parul moale, fin, insa din pacate nu am vazut rezultate vizibile la varfuri, unde am avut mai mare nevoie. 
Mirosul este destul de puternic, insa este placut, nu ti se face greata de la el.
Per total l-am simtit ca un balsam de par si nu ca o masca. Am vazut si review-uri mai putin placute dar si review-uri foarte bune. Este vorba despre fiecare persoana in parte cum reactioneaza la un anumit produs. 
Eu la acest produs extrem de ravnit si laudat nu am vazut rezultate extraordinare, insa in ciudat acestui fapt as mai incerca de la ei aceeasi masca in varianta mai strong, cu ambalaj albastru. 

Ce nu imi place, este faptul ca nu are capac...Trebuie sa indepartezi folia aceasta de aluminiu si produsul iese din tub. Eu am incercat cat de cat sa il tin lipit, dar nu prea mi-a iesit. In fine, oricum se termina in curand:) Il vei vedea in clipul de Produse Terminate:))


Il puteti gasi pe Ebay, sau daca rugati pe cineva din strainatate sa va aduca, chiar nu stiu cine aduce in Romania produse Aussie . Din pacate...Sau daca stiti va rog sa impartasiti cu noi:d


Pentru mine nu a fost un miracol, dar nici un dezastru. Nu il voi mai recumpara insa am sa mai incerc masti de la aceasta firma.

Voi l-ati incercat?

Va pup,
L.



10 comentarii :

  1. Si eu am avut de la Aussie, tot din gama asta 3 Minute Miracle, tratamentul Frizz Remedy care mi-a placut asa, dar nu stiu daca l-as recumpara. Folia de jos nu trebuie pastrata, capacul se sigileaza singur, iar produsul iese doar cand apesi. Cel putin asa era la mine si chiar mi s-a parut draguta inventia lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da, am avut mai multe produse din gama si nu mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Astazi mi-am cumparat si eu un conditioner leave-in de la Aussie,am gasit din intamplare in zona Tineretului langa piata Norilor un magazin nou cu produse de la ei,Tresemme si multe altele,la preturi destul de micute . Am vazut foarte multe reclame in revistele internationale si m-am gandit sa il restez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Astazi mi-am cumparat si eu un conditioner leave-in de la Aussie,am gasit din intamplare in zona Tineretului langa piata Norilor un magazin nou cu produse de la ei,Tresemme si multe altele,la preturi destul de micute . Am vazut foarte multe reclame in revistele internationale si m-am gandit sa il restez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu imi place. Am achizitionat de curand mai multe produse din gama lor. Pentru mine sunt un dezastru. Imi ingrasa parul mult mai repede ca de obicei si imi produce foarte multa matreata asociata cu un prurit intens. Deci bani aruncati la gunoi doar dupa 2 utizari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu imi place. Am achizitionat de curand mai multe produse din gama lor. Pentru mine sunt un dezastru. Imi ingrasa parul mult mai repede ca de obicei si imi produce foarte multa matreata asociata cu un prurit intens. Deci bani aruncati la gunoi doar dupa 2 utizari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu imi place. Am achizitionat de curand mai multe produse din gama lor. Pentru mine sunt un dezastru. Imi ingrasa parul mult mai repede ca de obicei si imi produce foarte multa matreata asociata cu un prurit intens. Deci bani aruncati la gunoi doar dupa 2 utizari.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related