luni, 11 august 2014

Review Ruj MAC Myth and Blankety

        Cand ma gandesc la rujuri MAC , ma gandesc la perfectiune. Au o gama extrem de variata cand vine vorba de rujuri ( si nu numai), astfel incat puteti gasi orice culoare doriti si disponibila in orice finish  la un pret mic gandindu-ma la calitatea lor. Sincer! Am vazut rujuri muuult mai scumpe si mai putin calitative decat cele de la MAC (bine, sa nu ma intelegeti gresit, sunt si mai bune) dar raportul calitate - pret e excelent!

Ma tot gandeam ce nuante sa fie primele cumparate de la ei, nu a trecut mult pana sa ma hotarasc! Rujuri nude! Optam intre acestea si niste rozuri sau rosu, insa eu nu sunt genul care daca investeste in produse mai scumpe sa le tin pe raft. Nu nu! Am vrut rujuri pe care sa le pot folosi oricand si la orice, si asta mi-am cumparat!

Asa ca, azi va scriu despre Myth si Blankety!
  
   

Myth este o nuanta nude cu subtonuri de portocaliu, foarte discret, cu finish satinat - mat. Este mai uscat decat cele Amplified, deci daca aveti tenul uscat va recomand sa purtati inainte un balsam de buze, si in niciun caz sa nu il purtati cand aveti buzele crapate! Va arata inestetic.

Blankety este un nude cu subtonuri rozaliu-maronii. Este o idee mai inchis decat Myth, insa la fel de frumos. Acesta face parte din gama mai cremoasa, putin mai hidratant decat Myth, si nu simt nevoia sa port un balsam de buze inainte. 


De ce merita sa investiti intr-un ruj MAC?

- in primul rand va va cuceri de la prima testare
-sunt foarte pigmentate 
-disponibile intr-o larga paleta de culori 
-rezista intre 4 si 6 ore
-se aplica foarte usor 
-nu se strange si nu se intinde de pe buze

Ce v-ar retine?

-pretul mai ridicat decat rujurile normale - cred ca 90 de lei ( daca gresesc va rog sa ma corectati)
-culorile difera de la o persoana la alta aplicate pe buze (unele) ; va recomand sa le testati in magazin sau se cereti o mostra.



Daca apreciati calitatea si va doriti un ruj rezistent, pigmentat si intr-o nuanta potrivita tenului vostru, cu siguanta gasiti la un magazin MAC!






Preferatul meu e Blankety , al vostru?

Va pup,
L.


*produse achizitionat de catre mine






19 comentarii :

  1. Ce nuante frumoase!
    Blankety imi place si mie <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun review :* Acum stiu ce-mi voi cumpara la urmatorul salariu :D Caut de ceva vreme acel ruj corai discret si mat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua rujuri care-mi plac si mie tare mult. :) De curand am descoperit un nou nude preferate in colectia Kelly & Sharon Osbourne for MAC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avem multe in comun:)) sper sa incerc si eu rujul de la ele . te pup!

      Ștergere
  4. nu am nici un ruj MAC dar ma tenteaza si pe mine. as opta insa pentru o nuanta putinel mai intensa pentru ca am tenul alb si trebuie sa pun accent pe buze. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci da! trebuie ceva potrivit tenului tau! te pup si spor la shopping:*

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place asa de mult Myth, e superb :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca esti prima persoana la care Myth arata bine pe buze. Tot ce-am vazut pana acum arata horror. Chiar aveam impresia pana azi ca Myth este cel mai nasol ruj MAC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu imi sta bine daca sunt prea alba, fiindca, cum zici tu arata horror, dar in rest arata bine la mine pe buze, nu e groaznic:)) Merci de vizita:*

      Ștergere
  8. Mai sus ai spus ca sunt si alte marci de rujuri mai bune ca cele de la MAC. Persoal mie imi plac iar f mult si cele de la Makeup Forever. Sunt curioasa care rujuri crezi ca sunt (si) mai bune pt ca sunt o impatimita a rujurilor de calitate:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna draga mea. depinde ce buget ai. si rujurile ieftine golden rose mate sunt excelente! daca ai buget te trimit catre Nars, Chantecaille, Charlotte Tilbury :*

      Ștergere
  9. De unde pot cumpara ? Ador nuanta Myth si nu o gasesc :(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related