joi, 3 iulie 2014

Review Urban Decay Naked Palette

Buna dragele mele,

Postarea aceasta isi asteapta randul de multe luni, insa azi si-a facut curaj sa iasa la lumina. Am ezitat putin sa mai scriu si eu despre celebra paleta Naked 1 de la Urban Decay, fiind atat de cunoscuta si promovata. Totusi, m-am gandit sa va scriu si parerea mea despre ea.

In primul rand, imi place ideea de paleta+primer. E la indemana , si chiar daca iti da un produs mini, te face sa iti cumperi produsul la varianta intreaga.


Apoi imi place ca e o paleta usoara, ca o carte deschisa, de colorat. Capacul se poate indoi fara ca ambalajul sa sufere avarii.

Paleta contine 12 nuante neutre dintre care 2 mate, restul sidefate si metalice.

Textura fardurilor e una catifelata, se intind foarte bine si se amesteca la fel de bine. Chiar daca unele nuante sidefata sunt mai prafoase, puteti lucra bine cu ele si rezista un timp indelungat peste primer.

In paleta se gaseste si o pensula plata, cu peri sintetici. E ok, insa nu e preferata mea:) 

Trebuie sa recunosc ca cele doua nuante mate sunt printre culorile mele preferate ca si fard de tranzitie. Virgin e perfecta pentru a capta lumina sub spranceana, iar cele mai putin folosite culori sunt toasted si hustle, cele aramii...

aaa , si imi place faptul ca au folosit nume cel putin interesante pentru fiecare nuanta!


Swatch-uri:
Apropo, stiati ca in 2012 Urban Decay a fost cumparat de catre L`oreal?

Eu o am din Italia, din Sephora de la o amica, insa acum se gaseste si la noi in Sephora. Nu stiu exact pretul, eu am dat 43 de euro pe ea.

Va recomand sa o cumparati doar din sephora sau cineva sa v-o cumpere din magazine autorizate, fiindca fake-urile au invadat piata si veti pierde nu doar bani ci si nervi:)

Eu zic ca merita sa o aveti in colectie!!

Va pup,
L.


*acest articol nu este un advertorial si reflecta parerea mea sincera






9 comentarii :

  1. E foarte draguta paletuta, se afla in wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am inteles isteria dupa paleta asta. exista multe palete frumoase, too faced de exemplu, care sunt geniale. mersi p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu iubesc toofaced, dar asta chiar merita incercata.cand mergi in sephora tre sa o incerci!

      Ștergere
  3. O vreeeeau si eu.. mi.o doresc de mult timp. Cu prima ocazie o sa o iau :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog frumos, spune.mi si mie daca ai idee de unde as putea cumpara una adevarata. O caut ca o nebuna de cateva zile si am facut si niste prostii..la sephora la noi nu am gasit.o.. Te rog :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna! din tara doar din sephora...din afara gasesti pe beautybay.com

      Ștergere
  5. Încearcă si pe www.debenhams.co.uk, mie de acolo mi-a luat-o cineva. A fost 37 de lire. Este ok, mi-ar fi plăcut să fie mai multe nuanțe mate. A mea a avut 3 mostre de primer.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related