vineri, 2 mai 2014

Video: Macadamia Natural Oil Romania - Test

Buna tuturor,

   Am o veste excelenta pentru toate doamnele si domnisoarele care tin la calitatea produselor de ingrijire a parului. De curand, celebrele produse Macadamia Oil au ajuns oficial in Romania. Eu am primit recent un travel kit cu produsele esentiale pentru ingrijirea parului si le-am pus la test intr-un clip pentru voi, pentru a vedea cat mai bine rezultatele fara poze modificate si alte minunatii.
    Ce pot sa va spun inainte sa vedeti clipul este ca intr-adevar rezultatele se vad de la prima utilizare si te simti ca dupa un tratament de lux la un salon fancy.
    Fiind produse premium, se gasesc doar in anumite Saloane. Pentru acest lucru va invit sa intrati pe pagina Macadamia Romania de facebook si sa dati Like si pe site-ul oficial Macadamia Hair .

         


*Macadamia Natural Oil™ creează o combinaţie unică de elemente rare, pentru a oferi soluţia supremă pentru hrănirea părului, îngrijirea lui şi styling. Ingredientul-cheie, uleiul obținut din nucile de Macadamia, își unește forțele, într-o formulă inedită, cu uleiul de Argan – supranumit “aur lichid”, care îi sporește proprietățile de refacere. Nucile de Macadamia conţin o cantitate semnificativă de acizi graşi Omega 7, care sunt prezenţi în mod natural în părul şi pielea noastră și care au proprietăţi de însănătoşire şi de protecţie.



Această combinaţie oferită de Macadamia Natural Oil™  înlesneşte absorbţia celor mai bune elemente din lume, pentru vindecarea părului într-o măsură nemaiîntâlnit de mare. Uleiul de Macadamia se distinge de celelalte uleiuri prin faptul că este absorbit instantaneu și, astfel, pătrunde adânc în firul de păr și îl repară de la interior spre exterior.



Macadamia Natural Oil™, recunoscut ca fiind cel mai important factor de reparare al firului de păr, este uşor şi bogat în acizi graşi esenţiali, fiind asemănător cu sebumul natural al scalpului. Acest ulei nutritiv este o sursă  nemaipomenită de calciu, conţine complexul de vitamine B, fosfor şi fier.



Macadamia Beauty LLC este o companie fondată în Los Angeles (SUA). Produsele sunt prezente în peste 80 de țări din toată lumea și, prin Eternal Beauty, sosește și în România.
Produsul original se găseşte exclusiv în saloanele de înfrumuseţare.*

*Comunicat de presa

Pentru mai multe informatii va invit pe pagina lor oficiala de Facebook Macadamia Romania si pe site-ul oficial Macadamia Hair .

Ce parere aveti? Ati incercat aceste produse pana acum?

Va pup,
L.

4 comentarii :

  1. Superbee :X - Ce ma bucur ca au inceput Campania de promovare ! Sunt minunate incepand de la ambalaj pana la rezultatul final ! Imi place cum a functionat pe parul tau ! Se observa bine efectul - Cat de interesant poate fi acel pieaptan ! :X Sa le folosesti cu drag :* pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Un videoclip foarte frumos realizat , esti o scumpa <3 :-* .
    De unde pot sa cumpar produsele Macadamia Oil?

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum ti-ai facut parul si iti sta si ft bine. Despre produse am auzit numai de bine :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related