joi, 15 mai 2014

Review: The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow

Buna dragele mele,

       Astazi va scriu despre mult asteptatele farduri crema de la Oriflame din gama The ONE. Am avut  timp sa le testez, sa le combin intre ele, iar azi va scriu parerea mea . Gama s-a lansat in catalogul 5 alaturi de rimel, fond de ten si corector. Ulterior s-a lansat si pudra iar in campania urmatoare vom putea intra si in posesia ojelor, la care Oriflame ne tenteaza cu o oferta de nerefuzat. Veti vedea maine despre ce vorbesc!
   
  Oriflame a mai avut in portofoliu farduri crema insa sub alta forma si alta textura. Cum hype-ul a aparut in anul precedent ma bucur sa vad ca au introdus permanent in gama de machiaj si astfel de farduri crema.
In general fardurile crema pot fi folosite atat ca atare cat si ca si baza de machiaj . Aici parerile sunt impartite (ca peste tot de altfel) . Persoanele cu ten gras nu prea le pot folosi pe post de baza de fard de pleoapa fiindca vor spune din start ca "nu sunt bune", insa daca asa ne este tenul trebuie venit in ajutor si folosit o baza special conceputa pentru fardul de pleoape. Persoanele cu tenul uscat nu vor avea probleme cu fardul strans in pliu:) Mda, norocoaselor:))

      Si acum sa trecem la treburi mai serioase, le-am folosit ca si highlighter (mai ales beige pearl e perfect si pe pometi), le-am amestecat in pliu, s-au amestecat foarte usor. Pe pleoapa daca le intindeti perfect culoarea isi mai pierde din intensitate, insa puteti sa construiti culoarea dupa gustul vostru cu o pensula plata sintetica  de preferabil (asa este recomandat cand folositi produse crema).


Fardurile crema fac parte din gama Mega Impact si cuprind 8 nuante pentru toate ocaziile.


Plusuri: 
*8 nuante veratile, usor de folosit pentru orice fel de machiaj elegant
*textura cremoasa, care aplicata pe piele se transforma un pudra
*culori intense, foarte pigmentate
*se intind foare usor pe pleopa si se pot amesta foarte usor intre ele
*pret mic - la oferta 20 ron , la pret intreg 35 ron . Nu uitati ca daca aveti cont aici beneficiati de reducere
*ambalaj dragut
*4 grame de produs

Minusuri:
*daca aveti pleope uscate puteti folosi fardul crema si ca si baza de machiaj, insa daca aveti pleoape uleioase  si doriti sa folositi fardurile pe post de baza vi se va strange in pliu dupa 4 ore (strict parerea mea) . In concluzie as dori sa va recomand sa folositi o baza de machiaj inainte sau un corector puternic care contine si multa pudra in el, sau fond de ten + pudra inainte:) In acest fel nu  veti avea probleme cu rezistenta machiajului.



Prima poza e facuta cu lumina artificiala, iar cea de-a doua in lumina naturala:







Swatch-uri:
De la stanga la dreapta:

Beige Pearl Cod:30744 ; Rose Gold Cod:30745 ; Golden Brown Cod:30746 
Olive Green Cod:30747 ; Petroleum Shine Cod:30748 ; Deep Indigo Cod:30749 
Intense Plum Cod:30750 ; Shimmering Steel Cod:30751



Ingrediente:

DIMETHICONE, MICA, CALCIUM CARBONATE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, NYLON-12, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ZEA MAYS STARCH, CANDELILLA CERA, HYDROGENATED CASTOR OIL, STEARYL/PPG-3 MYRISTYL ETHER DIMER DILINOLEATE, ALUMINA, OCTYLDODECYL LANOLATE, POLYSILICONE-6, PROPYLPARABEN, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77007, CI 77492, CI 77510, CI 16035


Preferatele mele sunt beige pearl, Petroleum Shine, deep indigo si intense plum si vi le recomand! 
Ale voastre care sunt?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!











8 comentarii :

  1. imi plac in general fardurile cremoase. astea nu le stiu.mersi.pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am pleoapele putin cam uleioase, dar daca ma voi farda cu farduri cremoase, cu siguranta, voi tine cont de sfaturile tale. Multumesc ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu il am pe cel Beige Pearl si imi place foarte mult:) din fericire nu am avut probleme cu el, asa ca ma pot considera o norocoasa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Intense Plum e si preferatul meu :D Si mai imi place si Petroleum Shine :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Beige Pearl imi place si mie. Sunt curioasa cum si este Intense Plum. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. I like the colours, especially Petroleum shine, it looks gorgeus! I've got only Shimmering steel and wonder how Petroleum shine looks comparing to it. Is there a big difference between them two?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey Anja, thank you so much for visiting! the shimmering steel is more greyish- silverish , while the petroleum shine has a more green undertone, hope it helps:*

      Ștergere

Related Posts

”related