joi, 8 mai 2014

Review Matte Velvet eyeshadow by Oriflame

V-am povestit despre fardurile crema velvet blaze aici cand s-au lansat. Toate fiind satinate, s-au gandit sa lanseze, in editie limitata si Matt velvet, 3 nuante de fard crema mate. Am pozat si fardurile stralucitoare care le am ca sa puteti vedea diferenta.

Daca credeti ca sunt la fel cu noile farduri crema The ONE, va inselati. Nu seamana deloc. Apropo, la acele farduri urmeaza un review foarte curand, deci stati pe aproape!

Fardurile vin ambalate la tub de 3 ml si au un aplicator de luciu de buze. E un ambalaj minimalist, simplu si bine gandit din punct de vedere al microbilor:)

Ca si consistenta este cremos, catifelat, se intinde foarte usor pe piele si se usuca la fel de usor. De asemenea este si rezistent aplicat in cantitati mici. Daca aveti tendinta de a aplica foarte mult din produs, nu se va usca repede si se va strange in pliu.

Ce imi place foarte mult la el este faptul ca il pot folosi ca si baza de machiaj daca aplic putin pentru a-i permite sa se usuce si astfel devine o baza pudrata. Un alt lucru care trebuie mentionat este faptul ca sunt pigmentate, dar dupa ce le intind devin mai translucide. 

Aici puteti vedea diferenta dintre cele doua. Cel roz este velvet blaze, fard crema sidefat, iar cel alb este matte velvet, care se presupune a fi mat. L-am comandat cu mult entuziasm, insa m-a cam dezamagit fiindca nu este in totalitate mat...plus ca dupa ce il intind nu mai e asa de alb si nu prea ajuta la potentializarea culorii...

In stanga lumina naturala fara blitz, in dreapta lumina naturala cu blitz
Puteti observa pana si in cel alb mici particule de sidef, care nu ar avea ce cauta acolo.

Nu ma intelegeti gresit, el ca si produs e foarte bun. Dar nu este atat de mat.

Ei, ce ziceti? L-ati incerca?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

7 comentarii :

  1. M-a tentat sa-l cumpar, dar am zis ca poate il cumpar data viitoare, dar nu stiu ce sa zic pentru ca mi-ar placut si mie sa fie mat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu, pe mine m-ar tenta cel alb. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. cel alb mi-a starnit interesul!:)
    daca era alb mat in totalitate ar fi fost perfect....
    te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel roz-satinat îmi place foarte mult! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt dragute, dar eu nu ma impac cu cele crema. xo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related