joi, 22 mai 2014

Review: Fond de ten The ONE Illuskin

Buna dragele mele,

     A sosit randul fondului de ten The ONE la review. L-am folosit cateva luni suficient, astfel incat sa imi fac o parere despre el.

     Face parte din gama Frumusete de zi cu zi si este descris ca un fond de ten cu proprietati de iluminare a pielii datorita techlonogiei HaloLight foloite. Sper sa nu va sperie acest lucru, fiindca nu are de ce. Stiti ca am tenul gras si nu imi permit sa folosesc produse hidratante sau cu proprietati de iluminare excesive, prefer cele mate sau semi mate. Acesta face parte din cea de-a doua categorie, si il recomand atat pentru tenul mixt cat si pentru cel gras, fiindca nu contine ulei.

     Un alt ingredient pe care tenul meu il accepta in fondurile de ten este siliconul. Acest fond de ten contine silicon, astfel se formeaza o bariera intre ten si factorii externi, iar porii nu raman infundati sau blocati de praf.
   

Plusuri:
*acoperire medie dar buildable (puteti aplica si 2 straturi in zonele unde doriti mai multa acoperire fara ca tenul sa para incarcat)
*finish natural, nici mat nici lucios
*uniformizeaza nuanta pielii
*nu contine ulei
*factor de protectie 20
*recipient din sticla cu pompita reglabila. Cand calatoriti sau purtati produsul in geanta va recomand sa blocati pompita ca sa evitati accidente. Asta in caz ca pierdeti capacul:)
*pret rezonabil - 45 de ron pret integ, 27 ron la reducere (+ reducerea de client direct daca aveti cont)

Minusuri:

*pentru tenul gras - pe tenul meu a rezistat in jur de 4-5 ore, dupa care zona T a inceput sa luceasca. Pentru tenul meu e ceva normal, am matifiat luciul cu pudra din aceeasi gama.


Swatch pe frunte:

Imi place sa il aplic pe fata cu unul din cei 2 buretei in forma de ou de la Oriflame. In prealabil ii umezesc cu spray-ul pentru fata cu oxigen din gama  Optimals sau cu o apa termala. Niciodata nu apa de la robinet!!

Ingrediente:

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, TITANIUM DIOXIDE, CAPRYLYL METHICONE, SILICA, SODIUM CHLORIDE, NYLON-12, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, STEARIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALUMINUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLPARABEN, PARFUM, DISODIUM EDTA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Ce parere aveti? L-ati incerca?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!


2 comentarii :

  1. si eu am tenul gras...dar sa sti ca mi-a rezistat intreaga zi fara retusuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Care crezi ca este mai bun : acesta sau Perfect Fusion? (pentru tenul gras , acneeic)
    P.S: imi place foarte mult felul in care explici.Esti o scumpa scces in continuare :*
    PUPICI <3 !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related