marți, 20 mai 2014

David Beckham for Oriflame

         Anul trecut va anuntam aici ca Oriflame colaboreaza cu Jennifer Lopez.  Anul acesta Oriflame colaboreaza cu David Beckham pentru parfumul Classic. Imi plac foarte mult parfumurile semnate David Beckham. Chiar daca nu sunt high-end, au o aroma foarte placuta si persistenta. Ati putut vedea aici, in colectia lui Andrei de parfumuri ca detine 2 parfumuri semnate de fotbalist.

         Classic va fi disponibil din campania 8 in Moldova si din C9 in Ucraina si Rusia. Din pacate nu stiu daca in alte tari va fi disponibil. Totusi daca sunteti din Moldova si va tenteaza parfumul si doriti sa il cumparati cu reducere va rog sa completati formularul acesta. Daca aveti alte intrebari va ajut cu cea mai mare placere!

         Totusi trebuie sa mentionez faptul ca acest parfum nu este un parfum creat excusiv pentru Oriflame, cum s-a intamplat cu parfumurile Demi Moore. Acesta, ca si in cazul J.Lo , este in bonus pentru consultantii din tarile mentionate mai sus. Iar consultantii il vor putea cumpara din cataloagele Oriflame la un pret special si reducere. Daca sunteti din Moldova nu ratati oferta!


         Classic este descris ca un parfum carismatic pentru barbati ce reflecta fuziunea intre eleganta clasica  si cea moderna, reprezentativa lui David Beckham.

Parfumul are 60 ml, pret afisat in poza.

Detalii:

Note de varf: gin tonic, tei, galbanum
Note de mijloc: chiparos, nucsoara, menta
Note de baza: cedru, vetiver, ambermax

Reclama:

                             

Va pare rau ca nu este inca disponibil si la noi?
Mie da!

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

Un comentariu :

  1. O, da, normal ca imi pare rau...Si sunt sigura ca nu sunt singura care suspina dupa acel produs!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related