miercuri, 2 aprilie 2014

dear_Romania , Zara shop online

Zara îşi lansează magazinul online în România

V-am scris acum cateva zile despre lansarea magazinului online Zara. Ah, cata fericire! Puteam sa imi plasez comanda din 31 martie, mai dar nu m-am putut hotari!! De abia azi mi-am comandat sandalele si rochita de mai jos! Vai! De abia astept sa imi ajunga coletul sa va pot face un clip cu ele!

Detalii despre shop:

• Livrări gratuite dacă se optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara

• Articolele pot fi returnate gratuit, indiferent de opţiunea de livrare

• Toate produsele sunt oferite online la acelaşi preţ ca în magazinele fizice Zara

 Site-ul Zara, www.zara.com/ro, le va oferi clienţilor online aceeaşi gamă completă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii, ca cea aflată în magazinele fizice.

Opţiuni de livrare

Livrarea va fi gratuită în cazul în care clientul optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucrătoare. Vor fi disponibile şi alte două modalităţi de livrare:

 - Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucrătoare

 - Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucrătoare

Plăţile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa şi MasterCard.

Politica de schimbări şi returnări este identică cu cea oferită în magazinele fizice: în termen de o lună, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

Voi ce va doriti de pe site??
Spor la smart shopping fetelor!!

Va pup,
L.



2 comentarii :

  1. Sandalele sunt foarte dragute. Ma bucur ca au deschis un magazin, poate in viitor ma va tenta ceva. Mi-ar placea mult ca Sephora sa isi faca aparitia si in mediul online :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related