luni, 17 martie 2014

Oja saptamanii: De primavara

Buna dragele mele,

Sper ca ati avut un weekend frumos si senin. Eu am fost plecata in vizita la parinti, si la o mica petrecere de zi de nastere. Inainte sa plec mi-am facut manichiura si am pozat-o pentru voi inainte de a pleca la drum.

Fiindca primavara a ajuns si la noi, iar iarna ne-a parasit de tot, am zis ca e momentul sa scot florile la pozat ( care au cazut singure, nu le-am rupt pentru aceasta postare) si sa fac o manichiura in care sa incorporez o oja mata cu una metalica si mici detalii pe inelar, ca deobicei.
Mi-a placut sa scot de la colectie gri-ul de la catrice, care desi nu pare o nuanta prea vesela, are irizatii aurii care ma duc cu gandul la razele soarelui care apar dupa norii cei gri de ploaie si ninsoare. Oja metalica de la Alta nu v-am mai aratat-o in Oja saptamanii, deci era momentul optim.

Pentru a matifia oja de la Catrice am folosit top-coat-ul matifiant de la Elf, care cred ca isi da duhul....il am de 1 an jumate insa nu mai e ce a fost. In trecut imi rezista efectul matifiant cam 3-4 zile, acum doar o zi....dupa asta oja mea era lucioasa....acum intrebare...Ce oja matifianta mi-ati recomanda? 
Dungulitele le-am trasat cu ajutorul a doua oje pentru nail art . Cea argintie de la Kallos, cea neagra de la un magazin de oje.

Sus gasiti oja facuta in lumina soarelui, iar jos , in umbra.
Produse folosite:


V-a placut manichiura? Ce oje ati folosit din ce am mentionat mai sus?

Va pup,
L.







10 comentarii :

  1. este o oja matifianta foarte buna in catalogul de la Avon, ti-o recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos.sper cat de curand sa ajunga catrice la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt ! Iti recomand top coat-ul matifiant de la Flormar :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumoasa manichiura :) nu am mai folosit nicio oja din cele mentionate de tine, dar oja Catrice arata prea bine pentru a nu o dori :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragute sunttt!!!<3
    Eu am folosit doar top-coat-ul matifiant de la Elf:p
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut...a iesit foarte frumos modelul, nu am folosit pana acum nici o oja din cele folosite de tine, nu am o oja preferata, folosesc ceea ce imi place si ma inspira, sephora, opi, maybelline, orkide, gabrini, essence :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa este manichiura. Abia astept sa aduca ojele Catrice si la noi, eu am doar una si imi place destul de mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa, frumoasa manichiura ta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Am alte lacuri de la Catrice. Imi place manichiura chiar daca nu e foarte colorata. xo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related