miercuri, 12 februarie 2014

Review: MUA Immaculate collection Palette

Buna tuturor,

Cotinui seria de review-uri a paletelor pe care le detin, iar azi va vorbesc despre paleta de la MUA , Immaculate Collection. Din pacate nu se mai gaseste spre vanzare la ei pe site, dar am vazut pe altele.
Paleta are 24 de farduri mate si sidefate. Ati vazut-o si in clipul cu The Perfect Palette Tag .

Paleta asta are bune si rele. Ca aproape toate fardurile mate de la MUA, sunt foarte putin pigmentate, in special cele deschise.
Nuantele sidefate sunt cele mai pigmentate, iar cele cu sclipici sunt extrem de prafoase.
Chiar daca paleta nu mai este disponibila, majoritatea nuantelor se regasesc si in alte palete iar unele se pot cumpara individual la o suma foarte mica.
Aceasta paleta am primit-o gratuit la o comanda, insa stiu ca a costat 8 lire. Mi-am cumparat si un pigment care e foarte bun si pigmentat.
V-am facut niste swatch-uri la cele mai vizibile nuante care sa se si vada in poze. Puteti observa auriul de la inceput si rozul din mijloc ca sunt extrem de prafoase...
cele 3 nuante din mijloc sunt preferatele mele si sunt deosebite!

In concluzie, va recomand sa va informati bine si sa cititi review-uri in legatura cu unele dintre farduri. Stiu ca sunt foarte ieftine si unele chiar se merita cumparate. Dar altele...nu prea.

Aceasta este parerea mea.

Ati incercat aceasta paleta?

Va pup,
L.




10 comentarii :

  1. Culorile arata bine, cred ca folosind o baza inainte ar ajuta destul de mult:) . Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit mai deloc pe cineva care sa laude fardurile de pleoape de la MUA...rujurile si blushurile sunt singurele care chiar ma tenteaza..
    Te astept sa te inscri la concursul pe care il organizez acum pe blog :D http://chose-to-shine.blogspot.ro/2014/02/giveaway-cupioro.html
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am două dintre paletuţele lor, MUA Undressed şi Glitter Ball, iar ambele sunt deosebite. Farduri pigmentate, uşor de blenduit, majoritatea au o consistenţă uşor cremoasă, îndeosebi cele din Undressed. Glitter Ball e perfectă pentru machiaje mai speciale, de ocazie ♥. Pot fi folosite atât cu pensula uşor umedă, cât şi în mod normal, neapărat peste o bază.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceeasi parere o am si eu despre fardurile de la MUA.. am avut paletuta Undressed si din pacate am scapat-o pe jos si mi s-au spart aproape toate fardurile ( in afara de 3 cred).. dar imi placea, era ok pentru cum ma jucam eu cu ea :D asa cum zici si tu, unele merita, altele nu

    RăspundețiȘtergere
  5. wooww ce de culori!!!!
    Superbe paletutele<3
    Eu pana in prezent am avut doar MUA Undressed si am folosit-o la maxim:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ca ai pus punctul pe i:). La banii aia nu prea ai cum sa iei ceva calitativ, mai ales cand in paleta sunt atat de multe culori. Cine stie la capitolul ingrediente cum sta...Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. ce culori frumoase , nu am incercat paleta, nu sunt tare convinsa !!!:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am incercat paleta, am una pe care nu mai reusesc sa o termin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata bine paleta. Tot timpul am fost tentata de produsele MUA dar inca nu am reusit sa dau o comanda pentru un produs pentru mereu aparea altceva, dar poate intr-o zi voi reusi sa comand si eu macar o paleta :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related