sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Battle of eye liners - Despre tusuri de ochi

Buna dragele mele,

Ma tot gandeam cum sa fac review la toate tusurile pe care le am, si am ajuns la o concluzie: cel mai bine fac o comparatie intre toate si astfel va puteti forma o parere mai buna. Intre timp mi-am mai cumparat si altele, dar asta e o alta poveste...
Poate va intrebati la ce imi trebuie atatea tusuri...e bine sa ai de unde alege! Si nu vreau sa par snoaba, dar eu folosesc un tus in functie de timpul pe care il am la dispozitie, uneori folosesc chiar si 2 deodata. De ce? Fiindca se completeaza.


La un machiaj de zi, la care nu am prea mult timp la dispozitie folosesc intotdeauna un tus carioaca  care ma scoate intotdeauna din incurcatura si este , dupa parerea mea, cel mai simplu de aplicat din cauza penitei.

La un machiaj de seara , care necesita mai multa atentie si migala folosesc intotdeauna un tus gel pentru  intensitate si durata.

La un machiaj extravagant, cu sclipici, prima data folosesc un tus gel pe care il aplic intotdeauna inainte de sclipici pentru ca e cam dificil sa aplici gel-liner dupa ce ai aplicat sclipiciul. Dupa ce am terminat de aplicat sclipiciul revin peste tusul gel cu unul lichid pentru finisare. Asa se completeaza :)

pensule:

De jos in sus: 

Wonder Liner Oriflame
Tus Stilou Oriflame Beauty
Oriflame Gel Liner
Catrice Gel Liner
Rimmel Gel Liner
Dupa ce am sters cu servetel umed . De jos in sus: 

Wonder Liner Oriflame
Tus Stilou Oriflame Beauty
Oriflame Gel Liner
Catrice Gel Liner
Rimmel Gel Liner
Cred ca Catrice a castigat la capitoul rezistenta:)

Mie oricum toate imi plac, altfel nu le mai aveam:)

La capitolul ambalaj, toate tusurile gel sun ambalate intr-un borcanel de sticla:) Restul in plastic.Clasic:)

Voi ce tusuri preferati?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:
70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere


Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

6 comentarii :

  1. Imi place tusul stilou de la Oriflame chiar daca in topul tau nu e printre cele mai rezistente. Iar cel de la Catrice e wow :) frumoasa postare, imi place ca ai facut un top si astfel am vazut care din cele enumerate de tine e cel mai rezistent :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana la urma am vrut sa arat mai multe perspective a lor, iar tusul stilou tocmai de aceea il si folosesc pentru zi de zi makeup pentru ca nu urmaresc neaparat super rezistenta:* ms bucur ca ti-a placut postarea:*

      Ștergere
  2. Ce bine tine Catrice !!! Eu folosesc liner Inglot cu Duraline, nu se compara cu nimic!!!
    pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  3. pusesem ochii pe gelul eyeliner de la Oriflame,si acum ca l-am vazutchiar o sa il cumpar. Desi nu este prea rezistent, este pigmentat si imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu-mi place deloc tusul de la catrice. Am avut 3 si le-am dat mai departe pentru ca nu imi rezista deloc pe pleoape. Acum la tine vad ca sunt super rezistente si ma gandesc ca poate ele mele nu erau dintr-un lot bun ceva de genu, am sa le mai dau o sansa ca sa fiu sigura :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, eu prefer tusurile sub forma de gel, insa am descoperit recent unul de la Mustaev - sub forma de carioca - pur si simplu il iubesc!!! E genial! <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related