joi, 12 decembrie 2013

Review VIP Night by Oriflame

Buna frumoasele mele!

Vin cu o parere asupra parfumului VIP Night de la Oriflame pe care l-am primit impreuna cu minunata cutie vip, pe care ati vazut-o aici.

VIP Night este o apa de parfum nou lansata de Oriflame in campania 17. Imaginea acestui parfum in Romania este Andreea Raicu. Mi se pare o alegere potrivita iar reclama este sexy si la obiect cu parfumul. Fara nicio poveste incurcata, mi-a placut!

Revenind asupra parfumului, cu siguranta este un parfum de seara. Iarna, il puteti purta chiar si dupa masa. Nu l-as folosi insa, vara in mijlocul zile pe calduri toride.
Pot sa spun ca a intrat in top 3 Parfumuri Oriflame care , la mine arata asa:

  1. More by Demi, deoarece prima editie intotdeauna e mai buna decat a doua.
  2. VIP night
  3. Midnight Pearl
Acestea sunt preferatele mele. Imi plac mult parfumurile elegante, putin dulci care sa persiste.


"Strălucirea şi unicitatea parfumului se reflectă în design-ul senzual al sticlei, creaţie a renumitului Thierry de Baschmakoff. Semnătura caligrafică, asemenea unei invitaţii speciale, este elementul final ce adaugă maiestuozitate întregului concept al parfumului. " spun cei de la Oriflame.

 Mie imi place mult ambalajul, acel detaliu aristocrat care completeaza sigla de pe cutie.
Sticla are forma de para, iar capacul patrat de un auriu mat. Parfumul este intr-o cantitate de 50 de ml , suficienta zic eu.
Pe pielea mea persista intreaga seara, chiar si a doua zi pe haine se mai simtea parfumul.

Din ce este alcatuit? Cititi mai jos:

Notele de varf  (Familia citric florala)

  • Grapefruit
  • Sampanie Luxor 
  • Para


Note de mijloc:

  • Ylang Ylang
  • Floare de portocal
  • Iasomie


Note de baza

  • Vanilie
  • Lemn de santal
  • Patchouli

Parfumierii Oriflame sunt de părere că aurul şi şampania surprind esenţa momentelor pline de strălucire, fiind alese ca ingrediente-cheie ale acestui parfum unic. "Am fost inspiraţi de imaginea castelelor strălucitoare, de lumina candelabrelor, de aur şi splendoarea sărbătorilor rafinate ce dădeau viaţă încăperilor maiestuoase, dominate de magia petrecerii. Apa de parfum VIP Night surprinde toate aceste aspecte într-o singură aromă." Acordurile unice de şampanie aurie Luxor, asociate unei semnături definitorii, conferă parfumului magia acelor momente speciale din viaţă…

M-a uimit insa pretul, doar 50 de ron, la oferta...ma asteptam sa fie mai scump pentru ce ofera, insa ma bucur ca Oriflame se gandeste sa ajunga in casele tuturor oamenilor, tocmai de aceea gaseste preturi rezonabile. Oricum, daca nu stiti de unde sa comandati trebui sa va faceti un cont aici dupa care il veti putea achizitiona cu reducere mai mare.

Daca mi-a placut? Foarte foarte foarte mult! Cu siguranta il recomand fetelor/doamnelor care iubesc parfumurile elgante, dulcegi care te fac sa te simti VIP.:)))

Ati vazut spotul publicitar?


Unele nopti sunt exceptionale, sunt acele nopti pe care ti le vei aminti pentru totdeauna. O noapte de neuitat, cand toti ochii sunt indreptati catre tine, iar tu esti stralucitoare...

Eu sunt VIP pentru sotul meu, voi? 

Va pup,
L.


5 comentarii :

  1. nu l-am incercat, dar imi place descrierea lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place foarte mult. <3
    Sa il folosesti cu placere in continuare.:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am uitat si eu la el dar parca nu am curaj sa-l comand...Ultimul parfum comandat a fost My Red si a fost o dezamagire totala...Nah, ma mai gandesc pana la sfarsitul campaniei.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related