duminică, 20 octombrie 2013

Despre creme de maini si Top 5 Oriflame Hand Creams

Hello dolls

So, since winter is coming quickly, I tought to show you my top 5 Oriflame hand creams and to tell you something about hand creams. I've noticed every year my skin is getting dryer and dryer if I don't moisturize it properly.
Altough in the past few years I haven't use it regulary, it became in time a habit. My mom has the softest hands I have ever seen and at her age she doens't have a wrinkle on her hands, that's why I can't stand to see my hands or my cuticle dry. I learned from the best :) There are way too many harsh chemicals in the liquid soaps or dishwasher soap. That's why, mostly in the winter I try to hydrate my hands as often as posible.
There are a lot of great hand creams on the market. With vitamins (most important for hands, E, A and F), coconut butter, or shea butter (the best), organic extracts such as milk,  honey, algae, glicerin and others. Also are creams 2 in 1 for hands and nails, and creams with solar protection.
If you feel that your hands are really dry or peeling, you can also use a scurb to exfoliate them and after hand oil.
What's the role of a hand cream anyway? To hydrate, moisture and regenerate the skin.

Cum iarna se grabeste sa isi intre in drepturi, m-am gandit ca e un moment bun sa va arat top 5 creme de maini preferate de la Oriflame si sa va povestesc cate ceva despre creme de maini in general. Am observat ca, pe an ce trece, in sezonul rece pielea mea se usuca mult mai repede si daca nu ii acord destula atentie hidratand-o, tot eu sufar mai tare...
Desi, trebuie sa recunosc nu am folosit-o in trecut foarte des, ba chiar am neglijat-o, crema de maini ocupa un rol important in ritualul meu de ingrijire. Mama are cele mai fine maini pe care le-am vazut vreodata. Fine, ingrijite si fara niciun rid sau vene super evidente. Tocmai de aceea am avut cel mai bun exemplu de a-mi ingriji mainile corespunzator. Sunt o multime de chimicale dure pe care le folosim zilnic care se afla in sapun si solutia de vase (oricat de multa aloe vera si altele ar avea in ea pentru maini tot dauneaza...am testat pe pielea mea). Tocmai de aceea, iarna, si in tot sezonul rece prefer sa folosesc multa crema de maini.
Se gasesc o multime de game de creme de maini pe piata, care mai de care atragatoare. Cu vitamine ( cele mai importante pentru maini sunt A, E si F),  unt de cocos, unt de shea (preferatul meu), extracte organice din lapte si miere, alge, glicerina si altele.
Deasemenea se gasesc si creme de maini cu factor de protectie si creme de maini 2 in 1 pentru maini si unghii.
Daca pielea e foarte foarte uscata sau se cojeste puteti folosi un exfoliant special pentru maini iar apoi  un ulei pentru maini foarte hranitor.
Care e totusi rolul unei creme de maini? Sa hidrateze, sa hraneasca si sa regenereze pielea.
Pentru a avea in continuare maini si unghii frumoase si sanatoase, aveti mare grija la diferentele de temperatura prin care treceti ( apa calda si rece in acelasi timp, sau expunere la o temperatura scazuta fara manusi).

Milk and Honey - A luxuriously rich and nourishing intensive care hand cream formulated with organically sourced Milk Proteins and Honey Extracts. Really leaves the skin extra soft.
Brazil Nuts - it is fast-absorbing, and helps prevent dry skin. Made with nourishing Brazil Nut Oil to hydrate hands and Glycerin to retain moisture.
Intense Hand protection - when I feel my hands really dry I turn to this. The ultimate hydarting/salvation cream:)) Really has the best results for the problem. 
Swedish spa with hydracare - Hydracare+ moisturises, tonic ginger oil nourishes, vitamin-rich sweet almond oil soothes my hands 
Chocolate dream - everyday hand cream. I like it because it easily absorbes in the skin, has a dreamy chocolate scent that provide moisture to leave hands feeling soft and smooth. Review here


Milk and Honey - o crema luxoasa, are o textura groasa si lasa mainile extrem de fine si hidratate. Contine proteine de lapte şi extracte de miere din surse organice.
Brazil Nuts - Conţine ulei din alune braziliene şi glicerină, pentru hidratare şi menţinerea nivelului optim al acesteia. Se absoarbe rapid in piele. 
Intense Hand protection - cand imi simt mainile foarte aspre apelez la ea. Contine unt de shea, ulei de migdale dulci si arnica.  Cea mai buna crema dintre toate cate am incercat.
Swedish spa cu hydracare - Complexul Hydracare+ hidratează, uleiul tonic din ghimbir hrăneşte iar uleiul din migdale dulci, bogat în vitamine, relaxează mâinile
Chocolate dream - e o crema pentru toate zilele. Se absoarbe foarte repede in piele, si hidrateaza foarte bine. Mai ales ca lasa mainile parfumate cu ciocolata. Review aici.

Hand cream is an essential part of modern womens life. Everyone can get one, so don't be lazy to use it!

Crema de maini este o parte esentiala din viata femeii moderne. Toata lumea are acces la o crema de maini, deci nu fiti lenese, si folositi-o!

Which is your favourite hand cream? 
Care e crema voastra preferata de maini?

xoxo,
L.



18 comentarii :

  1. Am avut crema de maini cu miere si lapte si mirosea atat de bine ca imi venea sa o mananc dar si isi facea treaba chiar bine. Mie imi plac mai mult cremele florale si fructate. Acum sunt tentata sa-mi cumpar una cu nuca de cocos sau trandafiri ma mai gandesc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu de mai bine de jumatate de an ma chinui sa termin o crema pentru maini si unghii de la AVON, cica e cu glicerina si vit. E. Oricat as folosi-o -de 3, 4 ori/zi- tot se incapataneaza sa nu se termine, desi vreau sa scap o data de ea si sa-mi cumpar altceva, pentru ca m-am plictisit de mirosul ei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca te saturi de ea foloseste-o si pe coate si pe picioare si gata:D

      Ștergere
  3. Trebuie sa pun mana pe crema aia cu lapte si miere. Daca miroase la fel de bine cum miroase crema de corp I'm sold ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant .. iti recomand si blogul meu, www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. am si eu crema cu brazil nuts si imi place taaaare mult.. :D si pe cea cu lapte si miere am avut-o si mi-a placut, ca toate produsele cu lapte si miere :D
    as vrea sa o incerc si pe cea cu ciocolata pentru ca imi plac mult produsele cu ciocolata si le prefer de fiecare data, :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai, mi-e groaza ca vine iarna si mi se usuca mainile din nou. Si mi se usuca pielea rau de tot, trebuie sa incerc si eu Intense Hand Protection, ca am nevoie de tratament intensiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la toate cunostintele care au maini uscate ca si tine le-am recomandat aia si din fericire i-a ajutat. sper sa te ajute si pe tine:*

      Ștergere
  7. Eu am locuit 20 de ani in Norvegia, si acolo am folosit aproape tot timpul Crema formula norvegiana Neutrogena, care desi e ma scumpa ca majoritatea cremelor din comert sau din farmacii, este extem de buna..are glicerina, face mainile moi si le mentine asa...acolo in deosebui aveam aceasta problema, fiind temperaturi mai scazute, mi se uscau ...dar aceasta crema asi facea treaba...de cand m-am intors in tara, am incercat mai multe creme si m-am oprit la crema de la Farmec cu glicerina...este aproape la fel cu Neutrogena, dupa parerea mea, pentru ca are glicerina..dar dupa ce-am citit recenziile postate pe blogul tau, despre cremele de la Avon, m-ar tenta sa le incerc pe cea cu miere si lapte si cea Intense Hand Protection, pentru ca crema de maini o folosim atat eu cat si sotul meu, care are nevoie de un tratament intensiv de hidratare...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am avut doar Intense Hand protection dar acum ma tenteaza si Brazil Nuts. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pun mare pret pe ingrijirea mainilor. Asa ca nu-mi lipseste crema de maini, nici de acasa si nici de la birou. Neaparat trebuie sa contina glicerina, sa hidrateze bine, sa se absoarba repede in piele si sa aibe un miros placut si discret. Preferatele mele sunt crema hranitoare si balsamul nutritiv pentru maini si cuticule Forest Pharmacy distribuite de Lady's. Nu cunosc cremele de maini de la Oriflame, dar de curand am devenit client direct si intentionez sa fac cunostinta cu unele dintre ele, dar si cu alte produse care ma tenteaza. Prima crema de maini cred ca va fi Brasil Nuts. O zi excelenta iti doresc ! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am încercat decât crema de mâini de la Oriflame cu aromă de ciocolată. Aceasta am cumpărat-o recent și de doar câteva zile o folosesc, dar deja îmi place :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Din cele postate imi place Swedish spa cu hydracare. In afara de cele postate imi place foarte mult de la Oriflame crema Happy Skin pentru maini si unghii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related