joi, 26 septembrie 2013

Review : BB Cream by Oriflame

BB este abrevierea de la beauty balm sau blemish balm, depinde de regiunile lumii si a fost dezvoltata si promovata intens in Asia. Companiile cosmetice spun ca ar fi de toate in una. Cea despre care scriu azi este de la Oriflame si este 5 in unu. Oriflame spune despre produs ca acopera imperfectiunile, nu contine uleiuri, hidrateaza, ofera luminozitate si are factor de protectie 30.

BB stands for beauty balm or blemish balm, depends on the region and it was developed in Asia . Companies promote it like an everything in one cream. The one today is from Oriflame and is 5 in one.
Oriflame says: covers imperfections, doesn't have oil, hydrates, adds glow to the skin and has SPF30.

Ambalajul este simplu, crem, la fel ca si cutia, usor de folosit si se poate controla bine dozajul. Are 30 ml.

The packaging is simple, cream, like the box easy to use and has 30 ml.
Textura este usoara, semi mata. Ceea ce imi place la acest BB Cream cel mai mult este acoperirea, are acoperire medie spre mare. Imperfectiunile mari intr-adevar nu le acopera, dar eu sunt multumita de rezultat. Fara pudra peste rezista cam 2 ore pana sa vad "luminozitatea" pe tenul meu si cu pudra vreo 4. Apoi trebuie sa apelez la pudra din nou. Dar e mult mai bine decat alte bb cream-uri incercate de mine:) Faptul ca are un factor de protectie este un plus. 
La oferta in catalog este la 20 ron in plus puteti benefica de aceste reduceri daca va faceti un cont pentru a fi client direct:) 

The texture is light and almoust matt.  What I love the most at this BB cream is the coverage, which is medium to full. The very visible spots doesn't cover, but that's fine by me. Without powder i can't see the "glow" for 2 hours on my face, but with powder after 4. Then I need some thouch-ups:). The spf 30 is a BIG plus for me:)
Look, it blends perfectly!

What do you think?
Ce parere aveti?

Va pup,
L.

15 comentarii :

  1. Imi ambalajul. Eram curioasa in privinta acestui BB Cream de la Oriflame :) Multumesc de review :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza daca are o acoperire mai maririca fata de altele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place foarte mult,sunt multumita de ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place conceptul de bb in general, sunt unele foarte reusite. am incercat ieri si bb marionaud dupa reviewul lui federova si este extraordinar!mersi pentru review!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine zici, unele. Eu vreau si acoperire nu doar hidratare. ma bucur ca am gasit la acesta si acoperire:D

      Ștergere
  5. Imi place ca are spf mare, e tentant si doar pe motivul asta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related