vineri, 17 mai 2013

Review Colectia de oje Getaway by Oriflame

Buna tuturor!

Ati vazut aici  noutatile catalogului 7  iar in postarea de azi veti vedea in detaliu cele 3 oje din colectia Getaway lansata de Oriflame pentru aceasta vara. Sunt doua nuante de roz in tonuri diferite si un albastru topaz. 

Periutele sunt mici, dar aplicarea precisa.
Rezista pe unghii 3 zile.

Imi plac foarte mult colectiile de vara deoarece mereu vin cu ceva nou si trendy. Alaturi de aceste oje mai face parte si un parfum, ochelari de soare si o gentuta.  Parfum il veti vedea intr-un post urmator. 
Ambalajul este cel clasic al ojelor Very me insa eticheta mi se pare super potrivita si bine desenata.
De asemenea imi place si ideea de a face capacul ojei in culoarea ei, astfel daca sunteti colectionare de oje, nu va va fi greu sa stiti ce culoare este.


Pretul lor este de 16 ron iar la reducere in catalog acum la 10 ron.
Codurile lor pentru a le comanda: 
Swatch-uri: in 2 straturi aplicate 

Preferatul meu este rozul cel mai deschis, in realitate arata ca un roz neon, in poza ca un roz coral, insa este foarte frumos. Rozul mai inchis ma bucur foarte mult ca l-am achizitionat deoarece este o nuanta foarte draga mie pe care inca o mai am de la Oriflame, dar un model mai vechi de oja, care nu mai este la fel de rezistenta ca pe vremuri, deci a venit la fix. Oricum consider ca toate 3 nuantele suntfoarte potrivite pentru vara si cu siguranta imi vor invesele unghiutele.
(scuze pentru firicelul de scama)

Care e preferata voastra?

Va pup,
L.

Vizitati-ma si pe FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP


35 de comentarii :

  1. Sunt superbe toate, perfecte pentru vara :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt ! Mi-au facut si mie cu ochiul,insa am destule nuante asemanatoare :) Apropo,am ramas dezamagita de Oriflame ca acum cer plata cu cardul... Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu! Ce spui, Allesandra? Cum adica cer plata cu cardul?? De cand???

      Ștergere
    2. Cand iti faci cont la Oriflame ai un Sponsor la care ii primesti nr d etel. daca nu te contacteaza, incearca sa il contactezi tu. In prima comanda primesti un Pachet de Incepator in care se afla si un contract simplu de cumparare pe care daca il semnezi ai dreptul la 18 zile de credit, daca nu, poti opta la 2 metode de plata. cu card sau cash la livrare. Din ce imi spui tu, exista 2 posibilitati : ori ai o factura neachitata si incerci sa pui alta, ori nu ai credit si ai incercat sa iti pui comanda sa iti vina la sediu. Cand pui comanda si nu ai credit (contractul semnat) trebuie sa iti setezi la livrare sa iti vina acasa cu TNT si plata la livrare.
      Daca mai ai intrebari te ajut:*

      Ștergere
    3. Eh,numai la cei care eram inscrisi online si nu aveam credit.Eu plateam la TNT direct cand imi venea pachetul.Acum nu o sa mai comand,nu imi convine plata cu cardul.Macar daca aveau paypal :( Asta e .

      Ștergere
    4. Eu nu mi-am contactat sponsorul pentru ca nu aveam nevoie de credit.Era ok cu plata cash la curier.O sa mai incerc,dar ultima data cand am incercat sa plasez comanda mi-a aparut direct plata cu cardul.Nu am facturi neachitate!Merci :)

      Ștergere
    5. Atunci trebuie sa ai aceeasi optiune.

      Ștergere
    6. poate iti era setata livrarea la sediu:*

      Ștergere
  3. Si mie tot rozul deschis imi place cel mai mult! Cred ca mi-l iau si eu. Oricum, sunt frumoase toate nuantele. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt superb toate. Eram foarte curioasa de aceste oje si acum ca vad cat de bine arta cred ca o sa plasez si o comada :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Preferata mea este turquoise<3
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Waw!Sunt foarte frumoase nuantele pentru vara.Sincera sa fiu..sunt putin reticenta in legatura cu ojele de la Oriflame(cu toate ca sunt reprezentant) pentru ca mi-am luat o oja din colectia More By Demi si nu rezista pe unghii mai mult de o zi:-( si am folosit si acel base coat tot de la Oriflame si..rezistenta ramane la fel:-(

    RăspundețiȘtergere
  7. Waw!Sunt foarte frumoase nuantele pentru vara.Sincera sa fiu..sunt putin reticenta in legatura cu ojele de la Oriflame(cu toate ca sunt reprezentant) pentru ca mi-am luat o oja din colectia More By Demi si nu rezista pe unghii mai mult de o zi:-( si am folosit si acel base coat tot de la Oriflame si..rezistenta ramane la fel:-(

    RăspundețiȘtergere
  8. eu iti spun sincer ca imi plac toate. ;))
    Cand e vorba de oje eu nu pot sa aleg. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant ambalajul, dar si prima nuanta de roz. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoase culorile ! Chiar îmi place aspectul lor !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place cel mai mult acel albastru:X
    Am si eu unul asemanator de la Golden Rose si nu vrea nicicum sa iasa ca in realitate in poze:))
    Sa le porti sanatoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea corai e de-a dreptul superba :X

    Te pup, :*:*

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate trei sunt frumoase, chiar n-as putea alege o preferata :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt frumoase toate trei, si imi plac etichetele de pe sticlute :) Sunt... altfel decat ce vedem de obicei

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related