miercuri, 9 ianuarie 2013

Review-Oriflame Giordani Gold Elixir

Buna dragele mele,
Azi am sa va vorbesc despre serul elixir de la Oriflame. 
Vine foarte frumos ambalat intr-o cutie de carton ce reprezinta gama Giordani, serul are 15 ml se afla intr-o sticla (acest lucru e un +) si o pipeta ceea ce permite dozajul dorit. Pretul la oferta este de 25 de ron, eu zic ca e foarte ieftin.

Parfumurile sunt editie limitata de craciun: Precious, Amber Elixir si Miraje


Serul este descris ca fiind unul hidratant, pentru fermitate si luminozitate. Se aplica inainte de fondul de ten pentru a conferi prin particulele de sclipici luminozitate. Nu va speriati, nu veti ramane cu sclipici pe fata, odata intins tenul va radia si va avea acel efect luminos.
Il recomand pentru tenul uscat, tern, cu linii fine ce necesita estompate iar peste fondul de ten anti ageing de la Giordani Gold sau un fond de ten lichid cu acoperire medie/mica . Tenul gras va parea si mai stralucitor, deci nu prea il recomand decat in zile bune ale tenului cand aplicati doar o crema colorata sau un fond de ten usor, deoarece acoperindu-l cu un fond de ten cu acoperire mare si mat nu se va mai vedea scopul lui. 

Pompita e excelenta, si dozarea e optima, oricum serumul arata foarte bine inca din catalog, unde iti sta impresia unui produs scump, luxos, si poti fi tentata sa il cumperi pentru ambalaj. 
Swatch pe piele: Aici nu e intins tot pentru ca altfel nu vedeati particulele. Eu am aplicat peste fondul de ten foarte putin in loc de iluminator si a arat foarte bine:)
Serul, particulele nu irita deloc pielea si se absoarbe repede, are un miros placut , usor floral.
Nu am nimic de obiectat:)

Ingrediente:

Ce ziceti? L-ati incerca?
25 de ron sau cu reducere aici
Va pup,
L.





14 comentarii :

  1. Interesant!
    Parfumurile cat au costat? :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar zilele trecute ma uitam intr-un catalog si mi-a atras atentia.
    Este chiar foarte tentant. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. as incerca, dar nu am niciun reprezentant cunostinta,suna tentant si pretul f mic.mersi.pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tie chiar cred ca ti-ar place! poti sa iti faci cont si iti vine coletul prin tnt la tine la servici daca doresti:*

      Ștergere
  4. Si mie mi-a atras atentia serul,dar am spus ca avand un ten care in perioada asta are nevoie de acoperire si nu de evidentierea defectelor,nu ar fi indicat sa il iau din cauza particulelor de sclipici.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu din pacate am tenul gras si nu cred ca m-as incumeta sa-l cumpar :(

    RăspundețiȘtergere
  6. O , da, il voi cumpara, cu siguranta :) Mai ales ca am tenul uscat si folosesc si fond de ten Giordani. Imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. An impressive share! I've just forwarded this onto a friend who has been doing a little homework on this. And he in fact ordered me dinner because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this subject here on your blog.

    Here is my web-site ... http://thaiassociationofillinois.com/groups/lift-and-glow-pro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum se comporta elixirul pe un ten gras? Merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer, nu ti-l recmand pe ten decat daca doresti sa il folosesti putin pe post de iluminator. in rest luceste fata ft tare. eu il folosesc pe bust :D

      Ștergere

Related Posts

”related