duminică, 11 noiembrie 2012

Tag Avon sau Oriflame

Buna dragele mele, 
am preluat acest Tag de la Make-up addict si mi s-a parut super interesant pentru ca este vorba despre doua companii foarte cunoscute in Romania.

Intrebarile sunt:


1. Care sunt primele 3 produse preferate ( sau cele mai folosite ) de la Oriflame ?

Nu am un produs preferat propriu zis pentru ca am o multime de produse si nu ma pot decide doar la unul. Pe primul loc as pune parfumurile. Poate nu stiti, toate sunt dezvoltate impreuna cu parfumieri francezi, ceea ce le creste calitatea. Unele sunt facute sau in Franta sau in Suedia. A doua gama care imi place este cea de machiaj, rujurile sunt superbe, insa le-am scris sa isi mai dezvolte gama, pentru ca este loc berechet de o varietate mare de produse. In a treia gama as include cremele, care sunt foarte bune, si exista pentru fiecare categorie de varsta, pentru fiecare ten in parte.

2. Care sunt primele 3 produse preferate ( sau cele mai folosite) de la Avon ?


De la Avon am folosit sincer la viata mea doar uleiul de par pentru varfuri uscate, un sampon pentru repararea varfurilor si niste farduri . Tot ce mai folosesc sunt fardurile care inca nu s-au terminat , am  quaduri. Nu as putea spune ca sunt preferate pentru ca unul din ele pur si simplu nu este pigmentat, nu se vede nimic, si sunt culori inchise! Celelalte , nuante de roz si maro, nu am probleme cu ele. Nu planuiesc sa imi cumpar pe viitor nimic de la Avon.

3. Care credeti ca sunt diferentele dintre cele doua ?


Se stie ca suedezii si nemtii fac produse de calitate exceptioanla. Oriflame este un brand suedez care are 5 fabrici in lume iar produsele sunt create cu cei mai performanti cercetatori si medici. Diferenta majora sunt produsele iar  avantajul financiar este dat de catre reducerile semnificate  pe care le ofera Oriflame clientilor directi. 
Pentru lideri si directori nici macar nu se compara, castigurile sunt mult mai mari iar posibilitatea de calatori in lume cu Oriflame este un punct mare in plus.
Nu vreau sa intru in mai multe detalii decat daca doriti. 
Pana la urma este alegerea fiecaruia daca doreste sa lucreze pe bani putini sau multi...

4. Daca ati putea sa va cumparati cate produse vreti de la Avon sau Oriflame, de la care ati cumpara ?


Cred ca stiti raspunsul meu, pentru ca lucrez cu Oriflame...Pur si simplu sunt mai de calitate, nu am auzit pe nimeni ca s-a iritat de la produse, persoanele care doresc sa devina lideri sunt foarte motivati si fericiti.

Daca inca nu stiti cum sa comandati produsele Oriflame trimiteti-mi un e-mail pe lorena.crai@gmail.com si va ajut cu mare placere!

Daca aveti blog, preluati acest tag, sunt foarte curioasa de parerile voastre!

Voi ce parere aveti??

Va pup,
L.

5 comentarii :

Related Posts

”related