sâmbătă, 8 septembrie 2012

Ce zice acneea despre voi?

Buna dragele mele,

Am gasit acest articol online si m-am gandit ca pe multe dintre voi v-ar ajuta. Probabil voi fi si criticata ca acest articol nu este scris de catre mine, insa este foarte important si interesant; la final am sa mentionez sursa si am sa traduc acum articolul din engleza in romana sa inteleaga toata lumea.


1 & 2: Sistemul digestiv - Mananca mai putine semi-preparate sau fast food , redu cantitatea de grasimi din dieta ta, consuma mai multa apa. Incearca o masca cu castraveti sau aplica castraveti raciti pe ten.

3: Ficat - Redu alcoolul, alimente grase si produsele lactate. Aceasta este zona in care, de asemenea, apar alergiile alimentare , deci ai grija ce ingrediente folosesti pentru mancare. Pe langa toate acestea, fa 30 de minute de exercitii usoare in fiecare zi si dormi suficient, astfel ficatul se poate odihni.

4 & 5: Rinichii - Totul in jurul ochilor (inclusiv cearcanele) arata punctul la deshidratare. Bea multa apa!

6: Inima - Verifica-ti tensiunea si nivelul de vitamina B. Incearca sa mananci mai putin picant, mai putina carne și du-te la  aer curat. Fii atenta si la colesterol, cum ar fi:  inlocuieste "grasimi rele" cu "grasimi bune", ca si omega 3 și 6 găsite în nuci, avocado, semințe de in și de pește. De asemenea, deoarece acest loc este plin de pori dilatati, verifica-ti produsele de machiaj sa nu fie expirate.

7 & 8: Rinichii - Din nou, bea multa apa ! Și nu mai bea  bauturile gazoase, cafea și alcool, deoarece acestea vor provoca în continuare deshidratare.

9 și 10: Sistemul respirator - Fumezi? Ai alergii? Aceasta este zona ta problema pentru ambele. In cazul în care nici una dintre acestea este problema, nu lasa corpul supraincalzit, mananca mai multe alimente de reci , nu manca dulciuri. Deasemenea, pastreza organismul mai alcalin prin evitarea alimentelor acide care fac corpul acid  (carne, lactate, alcool, cafeina, zahăr) și prin adăugarea mai multe alimente alcaline cum ar fi legume verzi . Un alt lucru pe care de cele mai multe uitam - telefoane mobile murdare și fete de perna murdare sunt doua cauze vinovate de formare a acneei iar această zona este cea afectata cel mai mult!

Zona 11 & 12: Hormonii - Aceasta este zona  pentru stres și modificările hormonale. Și în timp ce ambele sunt uneori inevitabile, puteți reduce efectul lor printr-un somn bun, apă suficientă, mănâncă legume cu frunze și păstraza pielea curată cu strictete! Un alt punct interesant: eruptii în acest domeniu indică, atunci când sunteti la ovulatie (și pe care parte).

Zona 13: stomac - Mancati mai multe fibre, reduceti toxinele și beti ceaiuri de plante pentru a ajuta digestia.

Zona 14: Boala - acneea de aici poate fi un semn ca organismul tau se lupta cu  bacterii pentru a evita o boala. Fa o pauza, exercitii, trage un pui de somn, faceti-va  timp pentru a respira adanc, mergeti la analize, beti multă apă și să știți că totul se rezolva pe urma!



Acestea au fost sfaturile! Intotdeauna am cautat o asemenea "harta" a fetei, si este foarte buna! Totusi sa nu va speriati daca va iese un cos intre spracene! Nu inseamna ca aveti probleme la ficat! Este vorba despre perioadele indelungate.

Sper ca v-am fost de folos si cand aveti nevoie va consultati cu articolul!

Va pup!!!






15 comentarii :

  1. mi-a placut foarte mult acest articol...si am descoperit ca trebuie sa beau multa apa si sa nu ma mai stresez.. :)))

    te-am adaugat si in blogroll :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. eii hai ca mie mia placut si am citit cu mult interes ma aflu la puncte 11,12,13,14 oare sa fie adevarat la 14 ca la celelalte este foarte adevarat .

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos articolul si foarte util!

    http://girlpearl12.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant articolul. La mine cel putin se potriveste ce ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, chiar m-a ajutat acest articol:).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine ca nu am astfel de probleme. Eu incerc sa am meru grija sa beau apa iar fast food-ul incerc sa il evit. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu ai un ten foarte frumos! si eu am grija, da la kfc tot merg:))) pup

      Ștergere
  7. Asa reusim sa descoperim sursa problemelor noastre... Te asteapta un tag la mine :)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai nite articole foarte foarte folositoare !! Trebuie sa numai mananc dulciuri, carne sau lactate :)) ( exact ce mananc cel mai mult :( )

    Te-am adaugat in blogroll :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related