marți, 24 iulie 2012

Review: Bioclinic adult skin anti-breakout

Buna dragele mele!


Am revenit cu un review, pe care am vrut de mult sa il fac insa am vrut sa-l testez intens, aproape am terminat sticluta.:)


Ambalajul este unul frumos, din sticla, Cu un dispozitiv cu pompa (ce previne contactul cu aerul) si un strat exterior care protejeaza de UV, ambalajul garanteaza eficienta maxima a ingredientelor in timpul termenului de valabilitate a produsului. 30 ml

Acest produs este unul cosmetico-farmaceutic de inalta calitate dezvoltat in 5 ani de munca intensa si inovatie de catre experti Bioclinic ai Oriflame, specializati in biologia pielii, a fost inspirata de medicina estetica si a folosit cele mai puternice ingrediente active in crearea produselor.

Dupa cum bine stiti, am tenul gras , am si eruptii, si puncte de grasime, de care scap foarte greu. 
Cand am vazut aceasta noutate de la Oriflame, am zis ca trebuie sa o incerc, stiind de la mama ca produsele Bioclinic sunt foarte bune, ea folosind cealalta gama, antirid.

Ce pot sa va spun despre ea, este ca hidrateaza, nu ingrasa pielea, sebumul este controlat, porii sunt mai inchisi. Am folosit-o si ca baza pentru machiaj.
Ce am observat dupa folosire este reducerea cosurilor; cicatrici sau pete nu raman pe ten, ceea ce ma bucura. 
Nu pot sa spun ca face minuni peste noapte, insa folosita zilnic, dimineata si seara vindeca eruptiile.

Ce spun cei de la Oriflame:

Formulă antiacneică puternică prezentată într-un recipient igienic, cu pompă. Ingredientele Centella Asiatica şi acidul salicilic curăţă porii, vindecă erupţiile şi estompează cicatricele rămase. Se aplică dimineaţa şi seara pe faţa curată, insistând pe zonele predispuse la acnee. Formulă non-comedogenică, potrivită pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente:

AQUA, GLYCERIN, PPG-3 MYRISTYL ETHER, OCTYLDODECANOL, PPG-5-LAURETH-5, STEARETH-2, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, DISTARCH PHOSPHATE, SALICYLIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, CETYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, STEARETH-21, CYCLOHEXASILOXANE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL




O gasiti in catalog la pret redus, 47 ron.

Sper ca v-a fost de folos!

Va pup!
L.

Un comentariu :

Related Posts

”related