marți, 22 mai 2012

Cum imi ingrijesc parul

Buna dragele mele!


V-am mai povestit despre parul meu...este moale, este des insa si subtire... culoarea este naturala, nu sunt vopsita. Insa, fetele mele, este si gras iar la varfuri este uscat. Pentru a-l mentine mereu curat, ingrijit si sanatos de la radacina pana la varfuri folosesc cateva produse pe care parul meu le iubeste. Am testat o gramada de produse atat scumpe cat si mai ieftinute insa cand vine vorba de par nu prea schimb produsele deoarece parul s-a obisnuit cu ele. Gata cu vorba si sa trecem la produse:




Pentru spalare folosesc Gliss Kur Ultimate repair care este scandalos de bun. Iubesc gama Gliss, imi mentine parul sanatos iar varfurile le repara. 

Masca din aceeasi gama este excelenta! Acum mi-am cuparat cu unt de shea, si imi lasa parul incredibil de catifelat. 

O data pe saptamana, inainte de samponare aplic ulei de cocos si lapte de orez. Este un ser de la Oriflame care imi hraneste parul. Este ok, parul miroase foarte bine dupa si il lasa moale si disciplinat, in rest nu face mare lucru.

Cand nu aplic acest ulei, alterne cu fiolele anti-ageing Hair X de la Oriflame pentru par care sunt extrem de bune! Le iubesc si le voi mai cumpara cand se vor termina. Am scris review aici.

In timpul saptamanii aplic Spray Gliss Kur. Mentine zilnic sanatatea parului meu. Il folosesc de foarte mutl timp, si intotdeauna am sa il recumpar!


Un alt produs pe care il folosesc este samponul uscat de la Hair X Pure Balance de la Oriflame pentru parul gras. La inceput mi-a placut mult, insa si la aplicari de la 30 cm distanta lasa parul alb. Nu cred ca am sa il recumpar.

Fixativul de la Oriflame imi place la nebunie! Este puternic, nu lasa urme, nu imbaxeste parul si nu fura parului din elasticitate. Rezultatul este unul foarte natural. Il voi recumpara.

Luciul de par tot de la Oriflame este la fel de bun. Ofera coafurii luciu si nu ingrasa parul. Eu mai am jumatate din el, insa il voi recumpara. Ce nu imi place este faptul ca are doar 50 de ml:(



Am avut in ianuarie probleme cu matreata, insa am rezolvat-o folosit samponul si tratamentul de la Oriflame. Tratamentul este minunat! 


Ca tot se poarta neon vara aceasta, mi-am luat un turban nou verde de la Oriflame!


Cel mai nou produs in materie de styling pentru par, Heat Protection Lotion de la Oriflame. Acest produs s-a lansat acum in C7. V-a urma un review;)

La ce alt produs v-ar place un review mai amanuntit?

Sper ca v-a placut postul si poate v-a ajutat!

Va pup,
L.



9 comentarii :

  1. da mie mia placut - ma tentat si pe mine luciul de par dar pentru ca nu am auzit niste pareri despre nu lam cumparat.si ma tentat de multe ori marca gliss(sanpon )dar la fel ca si tine frica de ceva nou ma lasat sa mai astept -fac repede matreata sau bubite de la sanpoane noi .multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gliss recomand cu mare caldura! niciodata nu am facut matreata de la el. multumesc pentru vizita! te mai astept. te pup

      Ștergere
  2. Imi place ca nu folosesti produse foarte scumpe si ca folosesti produse oriflame . Mi-ai intarit convingerea despre ele . Stii ceva despre samponul lor pt crestere? si vreau si eu sa imi iau crema protectoare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am cumparat niciodata sampon de la Oriflame...poate e salvarea mea, caci dupa nasterea am avut probleme cu caderea parului si am facut un tratament puternic de la care si acum am coji...o sa iau si eu! sper sa scap si de problema asta, care persista de 4 ani si am incercat atatea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer iti spun, dupa prima aplicare se vad rezultate la tratament. ti-l recomand. te pup

      Ștergere
  4. hmm...mi'am starnit curiozitatea in leg cu produsele de par de la Oriflame,trebuie sa incerc si eu cateva...sincer pana acum nu am avut curaj,pt ca imi era frica ca poate imi strica parul sau sa imi apara matreata..dar,se pare ca sunt ok..acum depinde si de parul fiecareia.te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ufff si eu am aceleasi probleme. Mai ales cu sebumul...am si uitat de Gliss, am avut in trecut si am fost multumita. Cred ca ii voi mai da o sansa;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related